top of page
Zoeken

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’)


Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij het selecteren van de items die er in je koffer gaan. Je moet de spullen door het huis heen bij elkaar sprokkelen. Deuren en lades openen die anders letterlijk en figuurlijk gesloten blijven.


Zo vertelde een vriendin laatst dat ze afgeleid raakte toen ze naar de kelder ging om haar campingspullen te pakken. In haar opslagbox kwam ze een doos tegen. Met herinneringen. Aan haar ex. Zoals een zelfgemaakte verjaardagskaart, de felgroene jurk die ze droeg op het themafeestje waar hij haar voor het eerst kuste en nog wat meer spulletjes met herinneringen. Opeens was er kwartier voorbij (en heel veel emotionele energie verbruikt), zonder een stap verder te zijn met het inpakken van haar koffer.


Dit is normaal. Alleen dat vergeten we weleens als we middenin de kofferinpakstress zitten. In het Master Jar vakantiealbum zit een aflevering over je koffer inpakken. Hiermee help ik je milder naar jezelf kijken. En ik geef je drie koffer-inpak-strategieën, die je houvast kunnen bieden bij het inpakken.


Het hele album is erop gericht om je te helpen om de rust te bewaren tijdens jouw vakantie. Van de voorbereiding, genieten op locatie tot je weer thuis bent. Ga je niet op reis, maar blijf je thuis in jouw vakantie? Dan is het Master Jar Staycation album een nóg betere match.


Klik hier voor info en aanschaffen van het Vakantie album of hier voor het Staycation album.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

2 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Gelukkig ben je ook nog menselijk 😉

Een slechte dag, week of maand betekent niet dat je iets verkeerd hebt gedaan. Het betekent niet dat je “habits” slecht zijn, je eten te ongezond, je conditie te laag of je zelfliefde te weinig. Soms

Commentaires


bottom of page