top of page
Zoeken

Gelukkig ben je ook nog menselijk 😉

Een slechte dag, week of maand betekent niet dat je iets verkeerd hebt gedaan.


Het betekent niet dat je “habits” slecht zijn, je eten te ongezond, je conditie te laag of je zelfliefde te weinig.


Soms voelt mijn hoofd gevuld met watten, mijn hart zwaar en mijn lijf langzaam. Zodra het kan, neem ik de tijd om te vertragen en samen te smelten met de bank terwijl ik naar slechte televisie kijk en mijn dochter een pakje billendoekjes leeg plukt.


The Master Jar gaat niet over zó plannen dat je nooit meer een emotionele dip hebt, maar over jezelf (zodra het kan) de ruimte geven om te verwerken.


Op kleine momentjes loop ik even de tuin in. Zo heb ik vandaag het tomatenmonster opgehangen (de before op de tweede foto) en bramen uit eigen tuin gegeten. Ik voel me nog niet beter, maar morgen vast weer wel. En zo niet, dan duw ik morgen even door en is er later deze week weer ruimte om te chillen.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page