top of page

Het Vakantie Album

Met Eveline Druncks

De vakantie komt er eindelijk aan - of is al aangebroken. Je hebt net een drukke tijd achter de rug. Deze vakantie ben je toe aan rust. Een stressvrije vakantie waar je ook nog een beetje kunt genieten. Maar hoe ging dat ook alweer? (Als je überhaupt ooit al eens een écht chille vakantie hebt meegemaakt).

 

Het is nogal wat hè. Weg van huis met je hele hebben en houden. Een uitpuilende auto of dat ene koffertje waar altijd nét niet alles in past. Veel ruimte voor voorpret is er niet, want naast het inpakken moet je nog allemaal lopende shit afronden. Die druk en stress laat je het liefst thuis - of op je werk. Maarja, volgens mij heb je al in de gaten dat al die shit thuis achterlaten niet haalbaar is. Ten eerste omdat je jezelf meeneemt op vakantie. Ten tweede omdat al die shit (plus een beetje extra) gewoon op je ligt te wachten als je weer thuis komt :’)

 

Met het Master Jar vakantiealbum heb je een steuntje in de rug om makkelijker te rusten en ontspannen tijdens jouw vakantie. We beginnen met de voorbereiding (en voorpret!), maken ruimte om te genieten en staan stil bij een fijne afronding. Ook krijg je er een geleide meditatie bij die je helpt met ontspannen als je op het strand, aan de rand van het zwembad of in je hotelkamer aan het chillen bent. Zo wordt ontspannen op vakantie een stuk makkelijker!

 

Het Master Jar vakantiealbum is perfect als je op reis gaat. Het maakt niet uit of je naar de camping om de hoek of een resort aan de andere kant van de wereld gaat. Ga je niet op reis, maar heb je wel vrij? Dan past het Master Jar Staycation album waarschijnlijk beter bij je. Combineer je het beste van twee werelden? Dus op reis én vrij als je thuis bent: koop dan de bundel met korting!

Vragen en antwoorden

Voor wie is het Vakantie album bedoeld?

Het Vakantie album is voor jou als je deze vakantie graag wat meer rust wil bewaren en wat minder als een kip zonder kop door je vakantie heen wilt sjezen. Met een combinatie van audio en pdf bestanden leer je laagdrempelige lessen die je helpen met loskomen van hoge verwachtingen en het “moeten“.

Hoe zit het met de toegankelijkheid?

Alle afleveringen zijn ook na te lezen in een naar leesstijl gecorrigeerde pdf die je kunt downloaden.

Hoe lang houd ik toegang tot het vakantie album?

Je houdt minstens een jaar toegang tot het Vakantie album. Maar in principe blijft je toegang geldig zolang de Master Jar website in deze vorm bestaat. Het naar leesstijl gecorrigeerde transcript kun je downloaden zodat je hem er voor deze vakantie en iedere vakantie die volgt nog eens bij kunt pakken.

Mijn vraag staat er niet bij!

bottom of page