top of page

Het Staycation album

Met Eveline Druncks

Na een drukke periode is het ein-de-lijk tijd voor vakantie. Je bent wel toe aan een beetje rust en ontspanning. Een stressvrije vakantie waar je ook nog een beetje van kunt genieten. Eigenlijk is je wensenlijst niet eens zo gek. Toch weet je dat het lastig wordt.

 

Het lijkt wel alsof de héle wereld op reis gaat, behalve jij. Want jij blijft thuis, al dan niet met je gezin. Ook al was dat (deels) jouw eigen beslissing, het voelt stiekem een beetje ruk. Helemáál met alle lopende shit die er gaande is. Het liefst zou je die druk en stress ergens achterlaten. Maar dat is lastig als je nergens naartoe gaat. Ja, naar een van de miljoen barbecues en andere sociale verplichtingen. Die sociale activiteiten zijn wel leuk, dat snap ik. Maar het is ook lastig om los te komen van al die verplichtingen.

 

Met het Master Jar staycation album heb je een steuntje in de rug om makkelijker te rusten en ontspannen tijdens jouw staycation. We beginnen met de voorbereiding (en voorpret!), maken ruimte om te genieten en staan stil bij een fijne afronding van de staycation. Ook krijg je er een geleide meditatie bij die je helpt om te ontspannen tussen de sociale verplichtingen door zodat je thuis toch een vakantiegevoel ervaart.

 

Het Master Jar staycationalbum is perfect als je niet op reis gaat, maar met de vakantie thuis blijft (stay + vacation = staycation). Heb je wel een vakantiebestemming op het oog? Dan past het Master Jar vakantiealbum waarschijnlijk beter bij je. Combineer je het beste van twee werelden? Dus op reis én vrij als je thuis bent: koop dan de bundel met korting

 

Voor maar €8,50 krijg je een album met podastafleveringen die jou gaan helpen om tot rust te komen tijdens jouw staycation. Er staan 7 nummers op het album + een geleide meditatie.

Vragen en antwoorden

Voor wie is het Staycation album bedoeld?

Het Staycation album is speciaal ontwikkeld voor mensen die thuis blijven tijdens de vakantieperiode en een steuntje in de rug kunnen gebruiken om het vakantiegevoel thuis te ervaren. Met een combinatie van audio bestanden en het naar leesstijl gecorrigeerde pdf transcript leer je op een laagdrempelige manier lessen om je te helpen met de rust bewaren en het vakantie gevoel ervaren terwijl je thuis bent.

Hoe zit het met de toegankelijkheid?

Alle afleveringen zijn ook na te lezen in een naar leesstijl gecorrigeerde pdf die je kunt downloaden.

Hoe lang houd ik toegang tot het Staycation album?

Je houdt minstens een jaar toegang tot het Staycation album. Maar in principe blijft je toegang geldig zolang de Master Jar website in deze vorm bestaat. Het naar leesstijl gecorrigeerde transcript kun je downloaden zodat je hem er voor deze vakantie en iedere vakantie die volgt nog eens bij kunt pakken.

Mijn vraag staat er niet bij!

bottom of page