top of page
Zoeken

"Begin ruim van tevoren met inpakken" levert mij juist stress op

Op LinkedIn kwam ik de tip "begin ruim van tevoren met inpakken" tegen. Als tiener begon ik al een week van tevoren. Het was een stukje voorpret om kleding en spulletjes te selecteren voor in de koffer of handbagage. Nu heb ik geen zin, tijd of ruimte om ruim voor vertrek al in te pakken.


Ruim van tevoren inpakken bezorgt me stress. De open koffer voelt als een taak die nog niet af is. Iedere keer dat ik die koffer zie, herhaal ik bijna obsessief wat ik niet mag vergeten. Een soort "ik ga op vakantie en ik neem mee" spelletje met een lijst die steeds langer wordt :')


Dus nee, ruim van tevoren inpakken is niet (meer) wat bij me past.


In het Master Jar vakantiealbum gaat aflevering 2 over je koffer inpakken. Om je te helpen van frustratie en stress naar een meer ontspannen ervaring. Er staan nog veel meer tips op het album én een hele fijne geleide meditatie door @joellejehudith. Je kunt het ook allemaal (na)lezen in het e-book.


Je koopt het album voor €8,50. Klik hier om direct toegang te krijgen.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Gelukkig ben je ook nog menselijk 😉

Een slechte dag, week of maand betekent niet dat je iets verkeerd hebt gedaan. Het betekent niet dat je “habits” slecht zijn, je eten te ongezond, je conditie te laag of je zelfliefde te weinig. Soms

Comments


bottom of page