top of page
Zoeken

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album.


Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op bestemming bent en hoe je het vakantiegevoel vasthoudt als je thuis bent. Ook krijg je een geleide meditatie om je te helpen ontspannen op locatie, speciaal voor dit album ontwikkeld door @joellejehudith.


Je kunt de lessen ook (na)lezen in het Master Jar vakantie ebook. Handig voor onderweg!


Je koopt het album voor €8,50. Klik hier om direct toegang te krijgen.


Ga je niet op reis, maar heb je wel vrij? Dan past het Master Jar Staycation album waarschijnlijk beter bij je. Hierin krijg praktische handvatten voor een ontspannen staycation. En inspiratie-lijsten om een Staycation Master Jar te maken!


Combineer je het beste van twee werelden? Dus op reis én vrij als je thuis bent: koop dan de bundel met korting!Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

0 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Gelukkig ben je ook nog menselijk 😉

Een slechte dag, week of maand betekent niet dat je iets verkeerd hebt gedaan. Het betekent niet dat je “habits” slecht zijn, je eten te ongezond, je conditie te laag of je zelfliefde te weinig. Soms

bottom of page