top of page
Zoeken

Waneer ben jij helemaal in jouw element?

Heb je deze week momenten ingepland dat je in jouw element kunt zijn? (Of laat je het meer aan het toeval over?) Binnen de context van werk ben ik helemaal in mijn element als ik coach of teach. Buiten mijn werk sta ik heel graag in de keuken. Voor beiden maak ik ruimte in mijn agenda.


Dit is niet onderhandelbaar.


Coachen, teachen of koken doe ik namelijk niet met de tijd en energie die óverblijven. Het is juist waar de crème de la crème van mijn energie naartoe gaat. Omdat ik ervan geniet. Zowel van de activiteit als van het resultaat. Dus kijk nog eens kritisch naar je planning. Hoeveel tijd heb jij ingepland om in jouw element te zijn? Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

0 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Een planning is niet om álles wat je de afgelopen weken hebt laten liggen weer in te halen. En al helemaal niet om jezelf 💩 over te voelen. Een planning is maar een manier om je tijd en energie op el

bottom of page