top of page
Zoeken

Waneer ben jij helemaal in jouw element?

Heb je deze week momenten ingepland dat je in jouw element kunt zijn? (Of laat je het meer aan het toeval over?) Binnen de context van werk ben ik helemaal in mijn element als ik coach of teach. Buiten mijn werk sta ik heel graag in de keuken. Voor beiden maak ik ruimte in mijn agenda.


Dit is niet onderhandelbaar.

Coachen, teachen of koken doe ik namelijk niet met de tijd en energie die óverblijven. Het is juist waar de crème de la crème van mijn energie naartoe gaat. Omdat ik ervan geniet. Zowel van de activiteit als van het resultaat. Dus kijk nog eens kritisch naar je planning. Hoeveel tijd heb jij ingepland om in jouw element te zijn? Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

留言


留言功能已關閉。
bottom of page