top of page
Zoeken

Zit je lekker in je vel omdat je een actief ochtendritueel hebt? Of...

Of heb je een actief ochtendritueel omdat je lekker in je vel zit?De afgelopen maanden is mijn ochtendritueel veranderd.


Voorheen: 06:30 opstaan en douchen 07:00 wandelen met Padmé 08:00 ontbijt met koffie en krant 08:30 aan het werk


Sinds ik zwanger ben: ±08:00 koffie + ontbijt klaarmaken en in bed opeten. Nieuws op mijn mobiel lezen. Beetje Instagram scrollen en e-mail lezen. 08:45 douchen 09:00 Padmé uitlaten of werken


Eerst had ik nog weerstand tegen deze ‘luie’ ochtend. Maar de lekkere start die me ongeveer 3,5 jaar gediend heeft kost me nu simpelweg teveel energie. En ik moet eerst iets eten en dat laten zakken, anders word ik misselijk door mijn zwangerschap :’) Het goede nieuws: mijn leven is niet meer of minder succesvol door mijn veranderde ochtendritueel. Probeer hoe je denkt dat het hoort eens los te laten en experimenteer met wat jij nodig hebt. Of dat nou een uur wandelen met de hond is of uitgebreid koffie drinken in bed.

Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

4 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page