top of page
Zoeken

Zit je lekker in je vel omdat je een actief ochtendritueel hebt? Of...

Of heb je een actief ochtendritueel omdat je lekker in je vel zit?De afgelopen maanden is mijn ochtendritueel veranderd.


Voorheen: 06:30 opstaan en douchen 07:00 wandelen met Padmé 08:00 ontbijt met koffie en krant 08:30 aan het werk


Sinds ik zwanger ben: ±08:00 koffie + ontbijt klaarmaken en in bed opeten. Nieuws op mijn mobiel lezen. Beetje Instagram scrollen en e-mail lezen. 08:45 douchen 09:00 Padmé uitlaten of werken


Eerst had ik nog weerstand tegen deze ‘luie’ ochtend. Maar de lekkere start die me ongeveer 3,5 jaar gediend heeft kost me nu simpelweg teveel energie. En ik moet eerst iets eten en dat laten zakken, anders word ik misselijk door mijn zwangerschap :’) Het goede nieuws: mijn leven is niet meer of minder succesvol door mijn veranderde ochtendritueel. Probeer hoe je denkt dat het hoort eens los te laten en experimenteer met wat jij nodig hebt. Of dat nou een uur wandelen met de hond is of uitgebreid koffie drinken in bed.

Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

3 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Of heb je... Moeite met kiezen door FOMO (Fear Of Missing Out). Taken waar je langer over doet dan nodig en mag de lat wat lager. Te strak gepland, waardoor je steeds stress hebt en van taak naar taak

De schijnbare oplossing: effectiever, efficiënter en productiever werken. De duurzame oplossing: leren omgaan met niet alles tegelijkertijd moeten of willen. Daar komt een hoop bij kijken, zoals nee z

bottom of page