top of page
Zoeken

Ze zouden eens moeten weten...

Ze zouden eens moeten weten...


... hoe lang ik deze taak heb uitgesteld.

... hoeveel nachten ik heb doorgehaald om deadlines te halen.

... hoeveel geluk / privileges ik heb.

... hoe rommelig mijn huis / gezin / leven eruitziet.


Als je worstelt met imposterism, ben je bang dat anderen erachter komen hoe de vork 'echt' in de steel zit. Dat je op een dag op je schouder getikt wordt met de boodschap: "Wilt u even met ons mee lopen? Want uit onderzoek is gebleken dat u uw voldoende / baan / promotie / gezin / tevreden klanten helemaal niet verdiend hebt."


Streven naar structuur, discipline, consistentie en perfectie gaan je niet redden van(uit) de overtuiging dat je een oplichter bent.


Het helpt je hooguit in een burn-out.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

12 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page