top of page
Zoeken

Ze zouden eens moeten weten...

Ze zouden eens moeten weten...


... hoe lang ik deze taak heb uitgesteld.

... hoeveel nachten ik heb doorgehaald om deadlines te halen.

... hoeveel geluk / privileges ik heb.

... hoe rommelig mijn huis / gezin / leven eruitziet.


Als je worstelt met imposterism, ben je bang dat anderen erachter komen hoe de vork 'echt' in de steel zit. Dat je op een dag op je schouder getikt wordt met de boodschap: "Wilt u even met ons mee lopen? Want uit onderzoek is gebleken dat u uw voldoende / baan / promotie / gezin / tevreden klanten helemaal niet verdiend hebt."


Streven naar structuur, discipline, consistentie en perfectie gaan je niet redden van(uit) de overtuiging dat je een oplichter bent.


Het helpt je hooguit in een burn-out.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

11 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Deze e-mail heb ik speciaal geschreven voor de mensen die moeite hebben met genoeg rust nemen. Als jij daar ook moeite mee hebt, dan ga je het volgende wel herkennen. Helemaal nu het wat lekkerder wee

Mijn moeder zegt wel eens dat haar burn-out een groot cadeau was. Zelf ervaar ik mijn bijna-burn-out ook zo. Onze lichamen trokken aan de handrem, waardoor we we gedwongen werden om te vertragen. Mama

Als ik zeg: appelflappen, frikadelbroodjes en blikjes energydrink… Waar denk je dan aan? Ik denk dan terug aan tussenuren en uitgevallen lessen op de middelbare school. Een uurtje gratis tijd waarin w

bottom of page