top of page
Zoeken

Wat zit er in jouw Master Jar van deze week?

De Master Jar is jouw collectie met alles wat er wél is gelukt.


Die collectie is belangrijk. Omdat een focus op wat er NIET af is gekomen een ‘het heeft allemaal toch geen zin’ gevoel in de hand kan werken.


Ik neem mezelf als voorbeeld:

Vanmorgen nam ik een moment om terug te blikken op afgelopen week. Mijn brein ging automatisch naar “pfff je hebt je vernieuwde website nog steeds niet af 🤬”


Maar in mijn Master Jar zitten een paar niet-geplande taken die ik wél af heb. Zoals: extra boodschappen doen, extra maaltijden koken en die maaltijden naar vrienden die Corona hebben brengen.


Op zo’n moment van zelf-oordeel ben ik even vergeten dat die onverwachte taken úren extra tijd en energie hebben gekost.


Gelukkig heb ik dan mijn Master Jar om me te helpen om eerlijker terug te kijken op mijn week.


Conclusie: Alwéér was mijn tijd afgelopen week beter besteed dan ik mezelf credit voor gaf.


Welke taak/taken was jouw brein alweer vergeten, terwijl je ze afgelopen week wél gedaan had?Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

16 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page