top of page
Zoeken

Wat is dat ene ding dat jij deze week anders gaat doen?

Een van de grootste valkuilen bij plannen is alles in één keer helemaal perfect willen doen: Stoppen met al het uitstelgedrag én meer sporten én productiever werken én minder social media scrollen én gezonder lunchen én sociale contacten aanhalen én meer slapen én vroeger opstaan én én én... Een planning is een mooie manier om ruimte te maken voor alles wat jij belangrijk vindt. Maar veel mensen gebruiken een planning om een zogenaamd 'betere' versie van zichzelf te worden. Het nadeel is dat je dan altijd achter de feiten aan blijft lopen. Want geen planning in de wereld gaat die leegte van niet-goed-genoeg-voelen opvullen.


Als je een planning ziet als een mooie manier om ruimte te maken voor wat jij belangrijk vindt, wat is dan dat éne (kleine) ding wat je deze week anders gaat doen?

Ga iedere week met deze vraag aan de slag, dan herken jij jezelf over een paar maanden niet meer terug. Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

2 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page