top of page
Zoeken

Wat is dat ene ding dat jij deze week anders gaat doen?

Een van de grootste valkuilen bij plannen is alles in één keer helemaal perfect willen doen: Stoppen met al het uitstelgedrag én meer sporten én productiever werken én minder social media scrollen én gezonder lunchen én sociale contacten aanhalen én meer slapen én vroeger opstaan én én én... Een planning is een mooie manier om ruimte te maken voor alles wat jij belangrijk vindt. Maar veel mensen gebruiken een planning om een zogenaamd 'betere' versie van zichzelf te worden. Het nadeel is dat je dan altijd achter de feiten aan blijft lopen. Want geen planning in de wereld gaat die leegte van niet-goed-genoeg-voelen opvullen.


Als je een planning ziet als een mooie manier om ruimte te maken voor wat jij belangrijk vindt, wat is dan dat éne (kleine) ding wat je deze week anders gaat doen?

Ga iedere week met deze vraag aan de slag, dan herken jij jezelf over een paar maanden niet meer terug. ⁠ Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Of heb je... Moeite met kiezen door FOMO (Fear Of Missing Out). Taken waar je langer over doet dan nodig en mag de lat wat lager. Te strak gepland, waardoor je steeds stress hebt en van taak naar taak

De schijnbare oplossing: effectiever, efficiënter en productiever werken. De duurzame oplossing: leren omgaan met niet alles tegelijkertijd moeten of willen. Daar komt een hoop bij kijken, zoals nee z

bottom of page