top of page
Zoeken

"Wanneer is het af?" is niet hetzelfde als "Wanneer voel ik me voldaan?"

Ik snap dat je je lekker wilt voelen over een taak die je af hebt. Maar Wanneer is het af? is écht iets anders dan Wanneer voel ik me voldaan?

Blijven hangen in bijschaven of zelfs helemaal opnieuw beginnen omdat het (nog) niet goed voelt kán nuttig zijn, maar meestal vertraagt dit het proces en verlaagt dit het werkplezier.

Het wanneer-is-het-af stappenplan:

  • Formuleer van tevoren wanneer de taak "af" is.

  • Stop het briefje met de taak in je To Do Jar.

  • Werk aan de taak tot die af is.

  • Stop het briefje met de taak in je Master Jar.

  • Vier de stap die je hebt gezet.

Denk je nu "To Do Jar? Master Jar? Klik hier voor informatie over de Master Jar methode.

Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

9 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Deze e-mail heb ik speciaal geschreven voor de mensen die moeite hebben met genoeg rust nemen. Als jij daar ook moeite mee hebt, dan ga je het volgende wel herkennen. Helemaal nu het wat lekkerder wee

Mijn moeder zegt wel eens dat haar burn-out een groot cadeau was. Zelf ervaar ik mijn bijna-burn-out ook zo. Onze lichamen trokken aan de handrem, waardoor we we gedwongen werden om te vertragen. Mama

Als ik zeg: appelflappen, frikadelbroodjes en blikjes energydrink… Waar denk je dan aan? Ik denk dan terug aan tussenuren en uitgevallen lessen op de middelbare school. Een uurtje gratis tijd waarin w

bottom of page