top of page
Zoeken

Vakantiestress? De Master Jar komt je redden!

De vakantie komt er eindelijk aan - of is al aangebroken. Je hebt net een drukke tijd achter de rug. Deze vakantie ben je toe aan rust. Een stressvrije vakantie waar je ook nog een beetje kunt genieten. Maar hoe ging dat ook alweer? (Als je überhaupt ooit al eens een écht chille vakantie hebt meegemaakt.)

Het is nogal wat hè. Weg van huis met je hele hebben en houden. Een uitpuilende auto of dat ene koffertje waar altijd nét niet alles in past. Veel ruimte voor voorpret is er niet, want naast het inpakken moet je nog allemaal lopende shit afronden. Die druk en stress laat je het liefst thuis - of op je werk. Maarja, volgens mij heb je al in de gaten dat al die shit thuis achterlaten niet haalbaar is. Ten eerste omdat je jezelf meeneemt op vakantie. Ten tweede omdat al die shit (plus een beetje extra) gewoon op je ligt te wachten als je weer thuis komt :’)

Om je te helpen iets minder stress te ervaren deze vakantie, heb ik iets heel tofs ontwikkeld: het Master Jar Vakantiealbum. Een verzameling audioberichten, zoals je misschien gewend bent van podcasts. Speciaal ontwikkeld om op te zetten bij de voorbereidingen en tijdens de vakantie zelf. Hiermee geef ik je een steuntje in de rug, zodat je makkelijker tot rust komt en ontspant deze vakantie. Uiteraard is er ook een - naar leesstijl gecorrigeerd - transcript beschikbaar om te downloaden. Klik hier om naar het Master Jar Vakantiealbum te gaan.

Het Master Jar vakantiealbum is perfect als je op reis gaat. Het maakt niet uit of je naar de camping om de hoek of een resort aan de andere kant van de wereld gaat. Ga je niet op reis, maar heb je wel vrij? Dan past het Master Jar Staycation album waarschijnlijk beter bij je.Deze blog werd eerder verstuurd als nieuwsbrief. Wil je deze berichten als nieuwsbrief krijgen? Schrijf je dan via deze link in voor de Master Jar Mail.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page