top of page
Zoeken

Vaak ligt de focus op wat er nog moet gebeuren

De mails waar je nog wat mee moet. De to do’s die nog niet zijn afgetikt. De berichten waar je nog op terug moet komen. De dagen dat je niks hebt gepost. De cadeau’s die je nog moet kopen. De mensen die je nog wilt bezoeken. De ruimtes die je nog moet schoonmaken. (Ja, dit is mijn persoonlijke lijstje 😅)


Maar er is altijd zoveel meer wat je wél hebt gedaan.


Niet alleen de taken en afspraken in je planner. Denk ook aan: de keren dat je wél nee hebt gezegd. De vrienden die je wél hebt gezien. De stappen die je wél hebt gezet. De onverwachte telefoongesprekken tussendoor. De rekeningen die je hebt overgemaakt. En de dagen die je wél bent doorgekomen op veel te weinig slaap.


De Master Jar is jouw collectie met alles wat er wél is gelukt.


De één heeft voor deze collectie een fysieke pot op het bureau. De ander een lijstje in de planner.


Hoe je het ook doet: verleg jouw focus eens op wat er wél is gelukt. Want dat is altijd meer dan je denkt.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

30 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page