top of page
Zoeken

Vaak ligt de focus op wat er nog moet gebeuren

De mails waar je nog wat mee moet. De to do’s die nog niet zijn afgetikt. De berichten waar je nog op terug moet komen. De dagen dat je niks hebt gepost. De cadeau’s die je nog moet kopen. De mensen die je nog wilt bezoeken. De ruimtes die je nog moet schoonmaken. (Ja, dit is mijn persoonlijke lijstje 😅)


Maar er is altijd zoveel meer wat je wél hebt gedaan.


Niet alleen de taken en afspraken in je planner. Denk ook aan: de keren dat je wél nee hebt gezegd. De vrienden die je wél hebt gezien. De stappen die je wél hebt gezet. De onverwachte telefoongesprekken tussendoor. De rekeningen die je hebt overgemaakt. En de dagen die je wél bent doorgekomen op veel te weinig slaap.


De Master Jar is jouw collectie met alles wat er wél is gelukt.


De één heeft voor deze collectie een fysieke pot op het bureau. De ander een lijstje in de planner.


Hoe je het ook doet: verleg jouw focus eens op wat er wél is gelukt. Want dat is altijd meer dan je denkt.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

30 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Een planning is niet om álles wat je de afgelopen weken hebt laten liggen weer in te halen. En al helemaal niet om jezelf 💩 over te voelen. Een planning is maar een manier om je tijd en energie op el

bottom of page