top of page
Zoeken

Vaak is een klein beetje al meer dan genoeg

Deze week kom ik in je e-mail om je er bewust van te maken dat het tegen wil en dank afmaken van taken een enorm energielek kan zijn. Dus waar ik je op wil uitdagen is dat je kijkt naar alle manieren waarop een klein beetje al genoeg is.


Eet je bord niet leeg. Lees je boek niet uit. Maak je wandeling niet af. En ga eens niet meteen uit bed na de eerste wekker. Wat is je achterliggende behoefte aan de dingen die je doet? Probeer in die behoefte te voorzien. En stel dat boven het zogenaamd afmaken van een taak.


Zo. Dan stop ik nu ook maar direct met deze e-mail, ik ga.Grapje. Ik wens je een hele fijne dag. En als je hier gedachten over te delen hebt, schroom dan niet om me een DM te sturen op instagram.Deze blog werd eerder verstuurd als nieuwsbrief. Wil je deze berichten als nieuwsbrief krijgen? Schrijf je dan via deze link in voor de Master Jar Mail.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page