top of page
Zoeken

Staat er deze week al iets op je planning waar je zin in hebt?

Zo niet: zet het erin en regel het! ✅ (Anders is de week weer voorbij en komt het er per ongeluk niet van ☹️)


Ik kijk in het bijzonder uit naar vrijdag: de kick-off van de @structuurjunkie Mastermind. Een dag met ondernemers brainstormen en vooruit plannen. Gefaciliteerd door @cynthiapuntnl dus ik weet dat we weer heerlijk in de watten gelegd worden.


En zaterdag lekker lunchen met vrienden!


Daarnaast kijk ik uit naar avondjes thuis met het gezin. Lekkers op tafel, Bernice op schoot, spelletje of een filmpje aan en samen lachen.


Iets hebben om naar uit te kijk, groot of klein, is zó fijn!


Fijne week!Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

15 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comentarios


bottom of page