top of page
Zoeken

Sorry, maar er bestaat geen reset knop.

Heb je ook wel eens verlangd naar helemaal opnieuw beginnen? Ik snap die aantrekkingskracht van new beginnings wel.


Het is nog niet zo lang geleden dat ik op Tumblr plaatjes repostte met quotes als “I wish I could get on a plane and never come back.” En ook ieder nieuw (school)jaar nam ik me voor om alleen mijn goede gewoontes mee het nieuwe jaar in te nemen.


Even opladen. Resetten. En dan opnieuw beginnen. Deze keer écht. Maar het probleem is: je kúnt niet opnieuw beginnen. Je zult altijd je gedragingen, gewoontes, genen, gêne, geweten etc. met je meenemen. Dus lieve mensen stop alsjeblieft met zoeken naar de reset knop, want die bestaat niet.


Wat wél werkt: Een proces waarbij je nieuwe gewoontes aanleert en oude gewoontes afleert. Helaas niet zo makkelijk en sexy als een resetknop. Wel een stuk duurzamer.


Ik ondersteun je graag in dit proces. Klik hier voor meer informatie over de Master Jar plancursus en doe meteen mee!Deze blog werd eerder verstuurd als nieuwsbrief. Wil je deze berichten als nieuwsbrief krijgen? Schrijf je dan via deze link in voor de Master Jar Mail.


13 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Deze e-mail heb ik speciaal geschreven voor de mensen die moeite hebben met genoeg rust nemen. Als jij daar ook moeite mee hebt, dan ga je het volgende wel herkennen. Helemaal nu het wat lekkerder wee

Mijn moeder zegt wel eens dat haar burn-out een groot cadeau was. Zelf ervaar ik mijn bijna-burn-out ook zo. Onze lichamen trokken aan de handrem, waardoor we we gedwongen werden om te vertragen. Mama

Als ik zeg: appelflappen, frikadelbroodjes en blikjes energydrink… Waar denk je dan aan? Ik denk dan terug aan tussenuren en uitgevallen lessen op de middelbare school. Een uurtje gratis tijd waarin w

bottom of page