top of page
Zoeken

Ruil die stressgevende to do lijst eens in voor een Master Jar 🫙

Voor mijn planning gebruik ik een pot: de Master Jar. Dat is mijn pot met alle to do's die ik in een week heb afgekregen. Mijn collectie met alles wat er wél is gelukt.


Raak je soms overweldigd door alle taken die je nog moet doen? Probeer dan eens al je to do's op losse briefjes te schrijven. Vouw de briefjes vervolgens op en stop ze in een pot of bakje. Als je aan het werk gaat grabbel je een briefje. Zodra je de taak af hebt stop je het briefje in je Master Jar. Aan het einde van de week kieper je je Master Jar om en evalueer je hoe het is gegaan.


Probeer deze methode eens uit. Je mag later bij me terug komen om te laten weten hoe het is gegaan via @themasterjar. Heel veel succes met het vullen van jouw Master Jar.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

3 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page