top of page
Zoeken

Plezier in hobbies: het gaat niet om perfectie, maar om genieten

Je hoeft niet goed te zijn in je hobby’s om er plezier uit te halen.


Dat hoorde ik @laurigiepmans laatst zeggen in haar story’s. Het bleef plakken. Iedere keer dat ik inefficiënt of zelfs ineffectief ergens mee bezig ben, helpt deze quote me.


Ik ben (nog) niet goed in moestuinieren. Maar ik vind het wel leuk om mijn zaden te zien kiemen en groeien (dankzij @groenemuts en @moestuin.advies zijn mijn plantjes nog steeds in leven!). Wie weet lukt het me dit jaar wél om een vrucht uit eigen tuin te kweken. En zo niet, dan heb ik er in ieder geval plezier van gehad.


Ik heb geen idee wat voor vogeltje er in dit hokje zit. (Sorry, schoonvader. Je zei het laatst nog, maar ik ben het alweer vergeten). Maar ik geniet van naar buiten staren en het zwart, grijs, wit, gele vogeltje het hokje in en uit te zien vliegen. En iedere keer dat ik naar de schuur loop, hoor ik de kuikentjes.


Misschien ben ik dan geen goede moestuinder of vogelspotter. Gelukkig hoeft dat ook niet om er alsnog van te genieten.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

0 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Een planning is niet om álles wat je de afgelopen weken hebt laten liggen weer in te halen. En al helemaal niet om jezelf 💩 over te voelen. Een planning is maar een manier om je tijd en energie op el

bottom of page