top of page
Zoeken

Plezier in hobbies: het gaat niet om perfectie, maar om genieten

Je hoeft niet goed te zijn in je hobby’s om er plezier uit te halen.


Dat hoorde ik @laurigiepmans laatst zeggen in haar story’s. Het bleef plakken. Iedere keer dat ik inefficiënt of zelfs ineffectief ergens mee bezig ben, helpt deze quote me.


Ik ben (nog) niet goed in moestuinieren. Maar ik vind het wel leuk om mijn zaden te zien kiemen en groeien (dankzij @groenemuts en @moestuin.advies zijn mijn plantjes nog steeds in leven!). Wie weet lukt het me dit jaar wél om een vrucht uit eigen tuin te kweken. En zo niet, dan heb ik er in ieder geval plezier van gehad.


Ik heb geen idee wat voor vogeltje er in dit hokje zit. (Sorry, schoonvader. Je zei het laatst nog, maar ik ben het alweer vergeten). Maar ik geniet van naar buiten staren en het zwart, grijs, wit, gele vogeltje het hokje in en uit te zien vliegen. En iedere keer dat ik naar de schuur loop, hoor ik de kuikentjes.


Misschien ben ik dan geen goede moestuinder of vogelspotter. Gelukkig hoeft dat ook niet om er alsnog van te genieten.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page