top of page
Zoeken

Oppakken waar je gebleven was in plaats van inhalen wat je niet hebt kunnen doen

Ziek. Een slechte dag. Iets wat ertussen komt. Inschattingsfoutje. Er kan van alles gebeuren waardoor je niet hebt kunnen doen wat je van plan was.

Wees scherp: is het realistisch om in te halen wat niet is gelukt bóvenop je reguliere werkzaamheden te doen? Bij mij is het antwoord bijna altijd nee 😅

Durf te schrappen en pak op waar je gebleven was in plaats van in te halen wat je niet hebt kunnen doen.

Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

3 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Deze e-mail heb ik speciaal geschreven voor de mensen die moeite hebben met genoeg rust nemen. Als jij daar ook moeite mee hebt, dan ga je het volgende wel herkennen. Helemaal nu het wat lekkerder wee

Mijn moeder zegt wel eens dat haar burn-out een groot cadeau was. Zelf ervaar ik mijn bijna-burn-out ook zo. Onze lichamen trokken aan de handrem, waardoor we we gedwongen werden om te vertragen. Mama

Als ik zeg: appelflappen, frikadelbroodjes en blikjes energydrink… Waar denk je dan aan? Ik denk dan terug aan tussenuren en uitgevallen lessen op de middelbare school. Een uurtje gratis tijd waarin w

bottom of page