top of page
Zoeken

Op staycation deze zomer? De Master Jar brengt het vakantiegevoel!

Het lijkt wel alsof de héle wereld op reis gaat, behalve jij. Want jij blijft thuis, al dan niet met je gezin. Ook al was dat (deels) jouw eigen beslissing, het voelt stiekem een beetje ruk. Helemáál met alle lopende shit die er gaande is. Het liefst zou je die druk en stress ergens achterlaten. Maar dat is lastig als je nergens naartoe gaat. Ja, naar een van de miljoen barbecues en andere sociale verplichtingen. Die sociale activiteiten zijn wel leuk, dat snap ik. Maar het is ook lastig om los te komen van al die verplichtingen.

Met het Master Jar staycation album heb je een steuntje in de rug om makkelijker te rusten en ontspannen tijdens jouw staycation. Het album bestaat uit een verzameling audioberichten, zoals je misschien gewend bent van podcasts. Uiteraard is er ook een - naar leesstijl gecorrigeerd - transcript beschikbaar om te downloaden. En ik heb een lijst met staycation activiteiten die je in een vakantie-to-do-jar kunt stoppen toegevoegd. Iedere keer dat je tijd en energie hebt, grabbel je een taak uit de to do jar. En als’ie af is, gaat’ie in de Master Jar. Aan het einde van de vakantie heb je een Master Jar vol leuke herinneringen. Klik hier om naar het Master Jar Staycationalbum te gaan.

Het Master Jar staycationalbum is perfect als je niet op reis gaat, maar met de vakantie thuis blijft (stay + vacation = staycation). Heb je wel een vakantiebestemming op het oog? Dan past het Master Jar vakantiealbum waarschijnlijk beter bij je. Combineer je het beste van twee werelden? Dus op reis én vrij als je thuis bent: koop dan de bundel met korting!Deze blog werd eerder verstuurd als nieuwsbrief. Wil je deze berichten als nieuwsbrief krijgen? Schrijf je dan via deze link in voor de Master Jar Mail.

0 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

bottom of page