top of page
Zoeken

Minimaal eens in de week is het harenwasdag. Die plan ik in.

Soms reageren mensen verbaasd dat ik mijn haren wassen inplan. Omdat ze (onbewust) vinden dat het iets is wat je gewoon doet. Net als tanden poetsen of naar het toilet gaan. Mijn haren wassen en drogen kost tijd en energie. Een vaste wasdag werkt niet voor mij, omdat mijn weken niet hetzelfde zijn (en omdat we sinds kort een baby hebben). Daarnaast wil ik de tijd nemen voor mijn ritueeltje. Ik houd van mijn lange lokken. Helemaal als ze mooi geföhnd zijn.


Maak tijd voor waar jij je lekker van voelt.


Plan het in.


Doe het.


Jij bent het waard.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

7 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Een planning is niet om álles wat je de afgelopen weken hebt laten liggen weer in te halen. En al helemaal niet om jezelf 💩 over te voelen. Een planning is maar een manier om je tijd en energie op el

bottom of page