top of page
Zoeken

Minimaal eens in de week is het harenwasdag. Die plan ik in.

Soms reageren mensen verbaasd dat ik mijn haren wassen inplan. Omdat ze (onbewust) vinden dat het iets is wat je gewoon doet. Net als tanden poetsen of naar het toilet gaan. Mijn haren wassen en drogen kost tijd en energie. Een vaste wasdag werkt niet voor mij, omdat mijn weken niet hetzelfde zijn (en omdat we sinds kort een baby hebben). Daarnaast wil ik de tijd nemen voor mijn ritueeltje. Ik houd van mijn lange lokken. Helemaal als ze mooi geföhnd zijn.


Maak tijd voor waar jij je lekker van voelt.


Plan het in.


Doe het.


Jij bent het waard.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

7 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page