top of page
Zoeken

“Maar dat is niet erg, want dat voelt niet als werken.”

“Maar dat is niet erg, want dat voelt niet als werken.”


Zei ze, toen ze uitlegde dat ze op zondagavond altijd nog even aan het werk gaat. Kind op bed, man aan de hobby, zelf nog even aan het werk.


Nou is er op zich niks mis met aan het werk gaan in avonden of weekenden. Misschien doe jij dat ook wel eens.


Waar ik wel nieuwsgierig naar ben: waarom bewaar je werk dat niet als werk voelt voor buiten werktijd (lees: traditionele kantoortijden)?


Hoe *voelt* werken überhaupt?


💡Misschien kijk je uit naar het einde van de werkdag, omdat je dan pas (zonder schuldgevoel!) werk kunt doen dat niet als werk voelt.


Met andere woorden: omdat je dan pas werk mag doen dat wél leuk is. Of werk dat op zijn minst niet het leven uit je zuigt.


Hoe het ook voelt. Werk is werk.


Je mag natuurlijk zelf kiezen wanneer je welk werk doet ❤️ maar sta jezelf alsjeblieft óók toe om binnen werktijd te werken aan leuk werk.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

0 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page