top of page
Zoeken

Level down vóórdat je niet anders kan

Mijn moeder zegt wel eens dat haar burn-out een groot cadeau was. Zelf ervaar ik mijn bijna-burn-out ook zo. Onze lichamen trokken aan de handrem, waardoor we we gedwongen werden om te vertragen.


Mama Master Jar en ik zijn niet de enigen. Veel meer mensen zien hun (bijna-)burn-out als een keerpunt in hun leven. Hoewel ik heel veel bewondering heb voor mensen die tegenslag gebruiken om zichzelf te transformeren…


Het maakt me intens verdrietig dat mensen eerst tot hun enkels moeten afbreken voordat ze het anders kunnen en durven doen.


Daarom is mijn wens voor jou dat je jezelf toestemming geeft voor een level down in plaats van een level up.


Ga voor mínder in plaats van sneller, strakker, sterker, beter, leuker, knapper, jonger etc.


Het interessante is dat er dan ruimte en stilte ontstaat. Misschien wordt het zelfs stil genoeg om naar die lang weggedrukte droom te luisteren. Misschien krijg je zelfs ruimte genoeg om die droom achterna te gaan. En als dat niet gebeurt?


Dan heb je in ieder geval vertraagd omdat jij het wilde, niet omdat je niet anders kon.


Die ruimte komt meestal niet vanzelf. Die moet je creëren. Bijvoorbeeld door te plannen - en die planning daadwerkelijk uit te voeren 😉. Ik help je hier graag mee via de vernieuwde Master Jar plancursus! Klik hier om je in te schrijven voor de plancursus.Deze blog werd eerder verstuurd als nieuwsbrief. Wil je deze berichten als nieuwsbrief krijgen? Schrijf je dan via deze link in voor de Master Jar Mail.

0 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Deze e-mail heb ik speciaal geschreven voor de mensen die moeite hebben met genoeg rust nemen. Als jij daar ook moeite mee hebt, dan ga je het volgende wel herkennen. Helemaal nu het wat lekkerder wee

Als ik zeg: appelflappen, frikadelbroodjes en blikjes energydrink… Waar denk je dan aan? Ik denk dan terug aan tussenuren en uitgevallen lessen op de middelbare school. Een uurtje gratis tijd waarin w

Een paar weken geleden dompelde ik me onder in mijn guilty pleasure. GTST kijken als ik alleen thuis ben met Bernice. (Ik noem die pleasure ‘guilty’, omdat mensen regelmatig “ECHT!? NEEEE, GEE TEE ES

bottom of page