top of page
Zoeken

Level down vóórdat je niet anders kan

Mijn moeder zegt wel eens dat haar burn-out een groot cadeau was. Zelf ervaar ik mijn bijna-burn-out ook zo. Onze lichamen trokken aan de handrem, waardoor we we gedwongen werden om te vertragen.


Mama Master Jar en ik zijn niet de enigen. Veel meer mensen zien hun (bijna-)burn-out als een keerpunt in hun leven. Hoewel ik heel veel bewondering heb voor mensen die tegenslag gebruiken om zichzelf te transformeren…


Het maakt me intens verdrietig dat mensen eerst tot hun enkels moeten afbreken voordat ze het anders kunnen en durven doen.


Daarom is mijn wens voor jou dat je jezelf toestemming geeft voor een level down in plaats van een level up.


Ga voor mínder in plaats van sneller, strakker, sterker, beter, leuker, knapper, jonger etc.


Het interessante is dat er dan ruimte en stilte ontstaat. Misschien wordt het zelfs stil genoeg om naar die lang weggedrukte droom te luisteren. Misschien krijg je zelfs ruimte genoeg om die droom achterna te gaan. En als dat niet gebeurt?


Dan heb je in ieder geval vertraagd omdat jij het wilde, niet omdat je niet anders kon.


Die ruimte komt meestal niet vanzelf. Die moet je creëren. Bijvoorbeeld door te plannen - en die planning daadwerkelijk uit te voeren 😉. Ik help je hier graag mee via de vernieuwde Master Jar plancursus! Klik hier om je in te schrijven voor de plancursus.Deze blog werd eerder verstuurd als nieuwsbrief. Wil je deze berichten als nieuwsbrief krijgen? Schrijf je dan via deze link in voor de Master Jar Mail.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page