top of page
Zoeken

Je hoeft geen euforie of trots te voelen om een succes te vieren

Soms zijn er van die mijlpalen waarbij je een drankje proost of een taartje aansnijdt, omdat je zo'n fantastische prestatie hebt neergezet. Een prestatie waar je trots op bent. En dat dan ook écht voelt.


Veel vaker zijn er mijlpalen waarbij je een goede prestatie hebt weggezet maar waarbij je geen euforie of trots voelt. En als je die euforie of trots niet voelt... Waarom zou je jouw succes dan vieren?


Een succes vieren is een vaardigheid. Het is een activiteit waarbij je jouw eigen aandeel in het behaalde succes in jouw brein implanteert.


En dat werkt heel goed om uit de imposterism cycli te stappen!


Waarschijnlijk voelt het in het begin HEEL erg onwennig. Maar ik beloof je: als je jezelf de successen-vieren-vaardigheid aanleert, wordt het steeds makkelijker en leuker om doelen te stellen en er naartoe te werken.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

3 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Een planning is niet om álles wat je de afgelopen weken hebt laten liggen weer in te halen. En al helemaal niet om jezelf 💩 over te voelen. Een planning is maar een manier om je tijd en energie op el

bottom of page