top of page
Zoeken

Imposterism is meer dan onzeker zijn

Het f#ckt met je perceptie en geeft een vertekend beeld van de realiteit. Met name een vertekend beeld van al behaalde successen. Om te kunnen spreken van imposterism, moet je dus al succes behaald hebben. Volgens een (enigszins) objectieve maatstaf. Denk aan een compliment, positieve review, behaalde toelastingtest, voldoende, diploma, baan, uitbetaalde bonus, contractverlening, betalende klanten etc. Imposterism is niet opgelost met een "ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." Omdat het meer is als "ik heb het al eens gedaan, maar ik weet zeker dat het me niet nog een keer lukt." Ik ga hier nog veel dieper op in in de Master Jar podcast aflevering 12 "Wat is imposterism en hoe herken ik het?" Klik hier om naar de podcast aflevering te gaan.


Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

3 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Deze e-mail heb ik speciaal geschreven voor de mensen die moeite hebben met genoeg rust nemen. Als jij daar ook moeite mee hebt, dan ga je het volgende wel herkennen. Helemaal nu het wat lekkerder wee

Mijn moeder zegt wel eens dat haar burn-out een groot cadeau was. Zelf ervaar ik mijn bijna-burn-out ook zo. Onze lichamen trokken aan de handrem, waardoor we we gedwongen werden om te vertragen. Mama

Als ik zeg: appelflappen, frikadelbroodjes en blikjes energydrink… Waar denk je dan aan? Ik denk dan terug aan tussenuren en uitgevallen lessen op de middelbare school. Een uurtje gratis tijd waarin w

bottom of page