top of page
Zoeken

Imposterism is meer dan onzeker zijn

Het f#ckt met je perceptie en geeft een vertekend beeld van de realiteit. Met name een vertekend beeld van al behaalde successen. Om te kunnen spreken van imposterism, moet je dus al succes behaald hebben. Volgens een (enigszins) objectieve maatstaf. Denk aan een compliment, positieve review, behaalde toelastingtest, voldoende, diploma, baan, uitbetaalde bonus, contractverlening, betalende klanten etc. Imposterism is niet opgelost met een "ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." Omdat het meer is als "ik heb het al eens gedaan, maar ik weet zeker dat het me niet nog een keer lukt." Ik ga hier nog veel dieper op in in de Master Jar podcast aflevering 12 "Wat is imposterism en hoe herken ik het?" Klik hier om naar de podcast aflevering te gaan.


Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

3 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page