top of page
Zoeken

"Ik vind het wel even lekker zo."

Gisteren liep ik buiten met mijn hondje Padmé. Ik zag een man met zijn been in het gips op krukken. Hij stond te kletsen met een buurman. In het voorbij wandelen hoorde ik dat de man op krukken het wel lekker vond dat hij even wat minder hoefde. Mijn hart huilt om de mensen die iets moeten breken voordat ze zichzelf rust kunnen of willen gunnen. Één van de vele redenen dat ik Dé Master Jar Plancursus heb ontwikkeld. Ik wil je niet alleen helpen met productiever werken, ik help je ook met ontspannen en rusten. Zodat je niet eerst een been hoeft te breken om een stapje terug te zetten (pun intended 🙃).Deze post is afgeleid van een post die eerder op instagram stond. Klik hier om naar de post te gaan.

26 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Commenti


bottom of page