top of page
Zoeken

"Ik vind het wel even lekker zo."

Gisteren liep ik buiten met mijn hondje Padmé. Ik zag een man met zijn been in het gips op krukken. Hij stond te kletsen met een buurman. In het voorbij wandelen hoorde ik dat de man op krukken het wel lekker vond dat hij even wat minder hoefde. Mijn hart huilt om de mensen die iets moeten breken voordat ze zichzelf rust kunnen of willen gunnen. Één van de vele redenen dat ik Dé Master Jar Plancursus heb ontwikkeld. Ik wil je niet alleen helpen met productiever werken, ik help je ook met ontspannen en rusten. Zodat je niet eerst een been hoeft te breken om een stapje terug te zetten (pun intended 🙃).

Klik hier om naar de Master Jar Plancursus pagina te gaan.Deze post is afgeleid van een post die eerder op instagram stond. Klik hier om naar de post te gaan.

26 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Deze e-mail heb ik speciaal geschreven voor de mensen die moeite hebben met genoeg rust nemen. Als jij daar ook moeite mee hebt, dan ga je het volgende wel herkennen. Helemaal nu het wat lekkerder wee

Mijn moeder zegt wel eens dat haar burn-out een groot cadeau was. Zelf ervaar ik mijn bijna-burn-out ook zo. Onze lichamen trokken aan de handrem, waardoor we we gedwongen werden om te vertragen. Mama

Als ik zeg: appelflappen, frikadelbroodjes en blikjes energydrink… Waar denk je dan aan? Ik denk dan terug aan tussenuren en uitgevallen lessen op de middelbare school. Een uurtje gratis tijd waarin w

bottom of page