top of page
Zoeken

“Ik laat me dit soort onzin niet meer verkopen.”

Dit bericht kreeg ik van een klant. Één van de betere complimenten, als je het mij vraagt. Een paar maanden geleden zou ze onzeker zijn geworden van het “doe eens wat meer” advies. Nu weet ze dat deze tip gewoon niet voor haar werkt.


Bij de Master Jar rammen we je niet in een neurotypisch productiviteitsmalletje. We vinden de manier die voor JOU werkt. Dat is even zoeken, maar wanneer je het vind… Krijgt niemand je meer klein.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

36 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page