top of page
Zoeken

Ik doe niet aan het benutten van mijn 'volle' potentieel

Ik streef niet (meer) naar het benutten van mijn volle potentieel.

  1. Wtf is überhaupt je volledige potentie?

  2. Ik heb wel betere dingen te doen, zoals op de bank hangen en restjes pizza eten.

De laatste dagen zag ik veel advertenties en posts met de boodschap: “Met onze app/oplossing benut jij jouw volle potentieel.”

Dat heb ik een tijdje geprobeerd (mijn volle potentieel benutten, niet die app), maar het is letterlijk onmogelijk.


Dus laat de illusie dat je überhaupt een vol potentieel kunt benutten eens los en geniet wat meer van het moment. Ik ga nu even mijn restjes pizza eten. Terwijl ik op de bank lig onder een dekentje met mouwen. Scrollend op mijn telefoon. Kijkend naar de F1. Wat doe jij liever dan vast zitten in de illusie dat je een vol potentieel kunt benutten? ⁠ Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Deze e-mail heb ik speciaal geschreven voor de mensen die moeite hebben met genoeg rust nemen. Als jij daar ook moeite mee hebt, dan ga je het volgende wel herkennen. Helemaal nu het wat lekkerder wee

Mijn moeder zegt wel eens dat haar burn-out een groot cadeau was. Zelf ervaar ik mijn bijna-burn-out ook zo. Onze lichamen trokken aan de handrem, waardoor we we gedwongen werden om te vertragen. Mama

Als ik zeg: appelflappen, frikadelbroodjes en blikjes energydrink… Waar denk je dan aan? Ik denk dan terug aan tussenuren en uitgevallen lessen op de middelbare school. Een uurtje gratis tijd waarin w

bottom of page