top of page
Zoeken

Ik doe niet aan het benutten van mijn 'volle' potentieel

Ik streef niet (meer) naar het benutten van mijn volle potentieel.

  1. Wtf is überhaupt je volledige potentie?

  2. Ik heb wel betere dingen te doen, zoals op de bank hangen en restjes pizza eten.

De laatste dagen zag ik veel advertenties en posts met de boodschap: “Met onze app/oplossing benut jij jouw volle potentieel.”

Dat heb ik een tijdje geprobeerd (mijn volle potentieel benutten, niet die app), maar het is letterlijk onmogelijk.


Dus laat de illusie dat je überhaupt een vol potentieel kunt benutten eens los en geniet wat meer van het moment. Ik ga nu even mijn restjes pizza eten. Terwijl ik op de bank lig onder een dekentje met mouwen. Scrollend op mijn telefoon. Kijkend naar de F1. Wat doe jij liever dan vast zitten in de illusie dat je een vol potentieel kunt benutten? Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page