top of page
Zoeken

Ik doe niet aan het benutten van mijn 'volle' potentieel

Ik streef niet (meer) naar het benutten van mijn volle potentieel.

  1. Wtf is überhaupt je volledige potentie?

  2. Ik heb wel betere dingen te doen, zoals op de bank hangen en restjes pizza eten.

De laatste dagen zag ik veel advertenties en posts met de boodschap: “Met onze app/oplossing benut jij jouw volle potentieel.”

Dat heb ik een tijdje geprobeerd (mijn volle potentieel benutten, niet die app), maar het is letterlijk onmogelijk.


Dus laat de illusie dat je überhaupt een vol potentieel kunt benutten eens los en geniet wat meer van het moment. Ik ga nu even mijn restjes pizza eten. Terwijl ik op de bank lig onder een dekentje met mouwen. Scrollend op mijn telefoon. Kijkend naar de F1. Wat doe jij liever dan vast zitten in de illusie dat je een vol potentieel kunt benutten? ⁠ Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Of heb je... Moeite met kiezen door FOMO (Fear Of Missing Out). Taken waar je langer over doet dan nodig en mag de lat wat lager. Te strak gepland, waardoor je steeds stress hebt en van taak naar taak

De schijnbare oplossing: effectiever, efficiënter en productiever werken. De duurzame oplossing: leren omgaan met niet alles tegelijkertijd moeten of willen. Daar komt een hoop bij kijken, zoals nee z

bottom of page