top of page
Zoeken

Ik ben niet boos. Ik sta op energiebesparende modus.

Geloof me, als ik boos zou zijn zou je het weten 😉


Je kunt “boos” trouwens ook vervangen door “chagrijnig” of “geïrriteerd”.


Mensen die vragen of je ongesteld bent zijn af. Die moeten naar de gevangenis, gaan niet langs start en ontvangen geen 20.000 gulden 😵‍💫Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

16 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Комментарии


bottom of page