top of page
Zoeken

Hoe ziet radicaal vertrouwen in jouw eigen tempo eruit?

Deze week ziet het er bij mij uit als: 3 nachten van 00:00 tot 04:00 de digitale kick-off van een programma bijwonen om een nóg betere ondernemer te worden. Overdag heb ik enkele coaching calls en neem ik een podcast op. Voor de rest heb ik niks ingepland, zodat ik tijd heb om wat ik tijdens de kick-off leer te laten bezinken.


De twijfel sloeg heel even toe, toen Facebook & Instagram eruit lagen. (De kanalen waar ik 80% van mijn klanten uit haal).

Ga ik snel genoeg? Moet ik overdag niet tóch meer doen?

Maar ik vertrouw op mijn plan. En mijn eigen tempo. En vandaag wil ik jou uitnodigen om hetzelfde te doen. Ik ga weer verder met op de bank liggen. Beetje scrollen. Beetje tv kijken. Beetje luisteren naar de regen die op het raam tikt. En vanavond ga ik weer een nachtdienst in.


Shit, tóch deze post geschreven en gepubliceerd. Grappig hoe moeiteloos dat gaat. Misschien komt dat wel omdat ik durf te vertrouwen op mijn eigen tempo 🙏🏼 Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

2 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page