top of page
Zoeken

Hoe ziet radicaal vertrouwen in jouw eigen tempo eruit?

Deze week ziet het er bij mij uit als: 3 nachten van 00:00 tot 04:00 de digitale kick-off van een programma bijwonen om een nóg betere ondernemer te worden. Overdag heb ik enkele coaching calls en neem ik een podcast op. Voor de rest heb ik niks ingepland, zodat ik tijd heb om wat ik tijdens de kick-off leer te laten bezinken.


De twijfel sloeg heel even toe, toen Facebook & Instagram eruit lagen. (De kanalen waar ik 80% van mijn klanten uit haal).

Ga ik snel genoeg? Moet ik overdag niet tóch meer doen?

Maar ik vertrouw op mijn plan. En mijn eigen tempo. En vandaag wil ik jou uitnodigen om hetzelfde te doen. Ik ga weer verder met op de bank liggen. Beetje scrollen. Beetje tv kijken. Beetje luisteren naar de regen die op het raam tikt. En vanavond ga ik weer een nachtdienst in.


Shit, tóch deze post geschreven en gepubliceerd. Grappig hoe moeiteloos dat gaat. Misschien komt dat wel omdat ik durf te vertrouwen op mijn eigen tempo 🙏🏼 Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

0 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Of heb je... Moeite met kiezen door FOMO (Fear Of Missing Out). Taken waar je langer over doet dan nodig en mag de lat wat lager. Te strak gepland, waardoor je steeds stress hebt en van taak naar taak

De schijnbare oplossing: effectiever, efficiënter en productiever werken. De duurzame oplossing: leren omgaan met niet alles tegelijkertijd moeten of willen. Daar komt een hoop bij kijken, zoals nee z

bottom of page