top of page
Zoeken

Hoe vind ik de motivatie om aan de slag te gaan?

Motivatie ontstaat als je

  1. In verbinding staat met wat je écht heel graag wilt (creëeren)

  2. En jezelf toestaat om dat na te jagen.

Dat wat jij wilt is uniek voor jou.


Woorden schieten tekort om uit te leggen WAAROM

  • Ik meer een honden- dan een kattenmens ben.

  • Ik verliefd ben op mijn vriend en een gezin met hem wil.

  • Ik mensen wil coachen met mijn eigen bedrijf.


Er is een unieke combinatie van ervaringen, opvoeding, karakter en DNA die mijn verlangens aanwakkeren. En dat geldt ook voor jou!


Een gebrek aan motivatie is NOOIT het probleem, het is een signaal. Er kan heel veel ten grondslag liggen aan een (gevoel van) motivatiegebrek.


Teveel werken, te hoge druk, te weinig uitdaging, geen heldere doelen, persoonlijke omstandigheden, grote veranderingen, diepe onzekerheid, maatschappelijke of sociale tegenwerking etc. etc.


De volgende keer dat je een motivatiegebrek voelt, vraag jezelf niet: hoe vind ik motivatie? Maar vraag jezelf waar je écht zin in hebt, waarom dat zo is en wat je kunt doen om dat na te jagen.


Daarna begint het echte werk: maatschappelijke, sociale en persoonlijke laagjes afpellen zodat je met plezier en voldoening najaagt wat JIJ wilt.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

3 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page