top of page
Zoeken

Het probleem: Mijn to do lijst is HEEL lang

De schijnbare oplossing: effectiever, efficiënter en productiever werken.

De duurzame oplossing: leren omgaan met niet alles tegelijkertijd moeten of willen.


Daar komt een hoop bij kijken, zoals nee zeggen, grenzen stellen, omgaan met teleurstelling, prioriteren.


Maar als het dan eenmaal lukt, dan wordt álles anders.


Zoals bij deze Master Jar deelnemer:

"Ik begon met de Master Jar omdat ik het gevoel had 'all over the place' te zijn. Ik miste structuur en iets van planning, maar werd ook zenuwachtig van het idee mezelf een strakke planning op te leggen. De eerste week voelde ik dan ook heel wat stress bij het van start gaan met mijn Jar's maar tegen het einde van de week was ik verkocht. Dit werkt zooooo goed. Het geeft me zoveel rust in mijn hoofd. Ik kan beter focussen, stel minder uit, heb minder het gevoel altijd te moeten/willen werken, .... De Master Jar gaf me alles wat ik nodig had en zoveel meer. De coachings maken het geheel nog eens extra waardevol. Eveline stelt liefdevol rake vragen die je aanzetten tot denken over dingen waar je nog niet eerder over dacht (of misschien wel maar wat aan de kant schoof om er niet mee te moeten dealen). Kortom: De Master Jar is top. Eveline is heerlijk. Doe het, je zal geen spijt hebben."


Wil jij dit ook? Ga naar www.masterjar.nl en krijg direct toegang.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

9 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Deze e-mail heb ik speciaal geschreven voor de mensen die moeite hebben met genoeg rust nemen. Als jij daar ook moeite mee hebt, dan ga je het volgende wel herkennen. Helemaal nu het wat lekkerder wee

Mijn moeder zegt wel eens dat haar burn-out een groot cadeau was. Zelf ervaar ik mijn bijna-burn-out ook zo. Onze lichamen trokken aan de handrem, waardoor we we gedwongen werden om te vertragen. Mama

Als ik zeg: appelflappen, frikadelbroodjes en blikjes energydrink… Waar denk je dan aan? Ik denk dan terug aan tussenuren en uitgevallen lessen op de middelbare school. Een uurtje gratis tijd waarin w

bottom of page