top of page
Zoeken

Het probleem met rusten als het werk af is, is dat het werk nooit af is

"Nog even dit afmaken en dán plof ik op de bank." "Als ik dat nou heb gedaan, kan ik eindelijk een spelletje spelen." "Alleen nog even snel die mail sturen en dán ga ik naar de wc." "Maar als ik die taak af heb, doe ik écht he-le-maal niks meer."


Als je van jezelf pas mag stoppen met werken wanneer je werk af is, kom je waarschijnlijk heel weinig aan ontspanning, rust of je hobby's toe.


Leer jezelf hoe je kunt rusten vóórdat het werk af is (en vóórdat je rust 'nodig' hebt). Je gaat er lekkerder van in je vel zitten. En de kans is groter dat je de headspace creëert om slimmer in plaats van harder te werken.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.
1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Of heb je... Moeite met kiezen door FOMO (Fear Of Missing Out). Taken waar je langer over doet dan nodig en mag de lat wat lager. Te strak gepland, waardoor je steeds stress hebt en van taak naar taak

De schijnbare oplossing: effectiever, efficiënter en productiever werken. De duurzame oplossing: leren omgaan met niet alles tegelijkertijd moeten of willen. Daar komt een hoop bij kijken, zoals nee z

bottom of page