top of page
Zoeken

Het probleem met rusten als het werk af is, is dat het werk nooit af is

"Nog even dit afmaken en dán plof ik op de bank." "Als ik dat nou heb gedaan, kan ik eindelijk een spelletje spelen." "Alleen nog even snel die mail sturen en dán ga ik naar de wc." "Maar als ik die taak af heb, doe ik écht he-le-maal niks meer."


Als je van jezelf pas mag stoppen met werken wanneer je werk af is, kom je waarschijnlijk heel weinig aan ontspanning, rust of je hobby's toe.


Leer jezelf hoe je kunt rusten vóórdat het werk af is (en vóórdat je rust 'nodig' hebt). Je gaat er lekkerder van in je vel zitten. En de kans is groter dat je de headspace creëert om slimmer in plaats van harder te werken.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.
1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page