top of page
Zoeken

Het probleem met rusten als het werk af is, is dat het werk nooit af is

"Nog even dit afmaken en dán plof ik op de bank." "Als ik dat nou heb gedaan, kan ik eindelijk een spelletje spelen." "Alleen nog even snel die mail sturen en dán ga ik naar de wc." "Maar als ik die taak af heb, doe ik écht he-le-maal niks meer."


Als je van jezelf pas mag stoppen met werken wanneer je werk af is, kom je waarschijnlijk heel weinig aan ontspanning, rust of je hobby's toe.


Leer jezelf hoe je kunt rusten vóórdat het werk af is (en vóórdat je rust 'nodig' hebt). Je gaat er lekkerder van in je vel zitten. En de kans is groter dat je de headspace creëert om slimmer in plaats van harder te werken.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.
1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Deze e-mail heb ik speciaal geschreven voor de mensen die moeite hebben met genoeg rust nemen. Als jij daar ook moeite mee hebt, dan ga je het volgende wel herkennen. Helemaal nu het wat lekkerder wee

Mijn moeder zegt wel eens dat haar burn-out een groot cadeau was. Zelf ervaar ik mijn bijna-burn-out ook zo. Onze lichamen trokken aan de handrem, waardoor we we gedwongen werden om te vertragen. Mama

Als ik zeg: appelflappen, frikadelbroodjes en blikjes energydrink… Waar denk je dan aan? Ik denk dan terug aan tussenuren en uitgevallen lessen op de middelbare school. Een uurtje gratis tijd waarin w

bottom of page