top of page
Zoeken

Het ontstaan van de Master Jar en wat het te bieden heeft

Eveline hier, de ontwikkelaar van de Master Jar Methode en het bijbehorende programma. Op vakantie bedacht ik een planningsmethode voor een klant in mijn coachpraktijk. Die bestond uit een mengelmoes van allerlei methodes, tips en ervaringen die ik links en rechts heb opgepikt door de jaren heen.

Wat ik had bedacht werkte als een speer voor mijn klant. (Ik kreeg zelfs een bericht van zijn vriendin, die compleet verbaasd was door zijn productiviteit). Opeens klikte het. Ik wist 100% zeker dat ik hier nog veel meer mensen mee kan helpen. Ik besloot de methode uit te werken, maar besefte ook: ik wil jou niet alleen lessen leren en hacks meegeven… Ik wil jou ook coachen.⁠


Plannen en uitvoeren is namelijk een perfecte tool om mindsetshit naar boven te krijgen.


Daarom wil ik je verder helpen. Coachen als je vastloopt. Lessen leren om je te behoeden voor valkuilen. Zodat je er niet langer alleen voor staat.

De Master Jar methode is veel meer dan een planningsmethode. Het is de manier waarop jij productiever gaat doen, zodat je meer tijd en energie overhoudt om te zijn.⁠ Klinkt goed, toch?⁠

Meer informatie over de Master Jar methode vind je in Dé Master Jar plancursus. Klik hier om naar de cursuspagina te gaan.


Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

5 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

bottom of page