top of page
Zoeken

Het ontstaan van de Master Jar en wat het te bieden heeft

Eveline hier, de ontwikkelaar van de Master Jar Methode en het bijbehorende programma. Op vakantie bedacht ik een planningsmethode voor een klant in mijn coachpraktijk. Die bestond uit een mengelmoes van allerlei methodes, tips en ervaringen die ik links en rechts heb opgepikt door de jaren heen.

Wat ik had bedacht werkte als een speer voor mijn klant. (Ik kreeg zelfs een bericht van zijn vriendin, die compleet verbaasd was door zijn productiviteit). Opeens klikte het. Ik wist 100% zeker dat ik hier nog veel meer mensen mee kan helpen. Ik besloot de methode uit te werken, maar besefte ook: ik wil jou niet alleen lessen leren en hacks meegeven… Ik wil jou ook coachen.⁠


Plannen en uitvoeren is namelijk een perfecte tool om mindsetshit naar boven te krijgen.


Daarom wil ik je verder helpen. Coachen als je vastloopt. Lessen leren om je te behoeden voor valkuilen. Zodat je er niet langer alleen voor staat.

De Master Jar methode is veel meer dan een planningsmethode. Het is de manier waarop jij productiever gaat doen, zodat je meer tijd en energie overhoudt om te zijn.⁠ Klinkt goed, toch?⁠

Meer informatie over de Master Jar methode vind je in Dé Master Jar plancursus. Klik hier om naar de cursuspagina te gaan.


Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

4 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Of heb je... Moeite met kiezen door FOMO (Fear Of Missing Out). Taken waar je langer over doet dan nodig en mag de lat wat lager. Te strak gepland, waardoor je steeds stress hebt en van taak naar taak

De schijnbare oplossing: effectiever, efficiënter en productiever werken. De duurzame oplossing: leren omgaan met niet alles tegelijkertijd moeten of willen. Daar komt een hoop bij kijken, zoals nee z

bottom of page