top of page
Zoeken

Het ontstaan van de Master Jar en wat het te bieden heeft

Eveline hier, de ontwikkelaar van de Master Jar Methode en het bijbehorende programma. Op vakantie bedacht ik een planningsmethode voor een klant in mijn coachpraktijk. Die bestond uit een mengelmoes van allerlei methodes, tips en ervaringen die ik links en rechts heb opgepikt door de jaren heen.

Wat ik had bedacht werkte als een speer voor mijn klant. (Ik kreeg zelfs een bericht van zijn vriendin, die compleet verbaasd was door zijn productiviteit). Opeens klikte het. Ik wist 100% zeker dat ik hier nog veel meer mensen mee kan helpen. Ik besloot de methode uit te werken, maar besefte ook: ik wil jou niet alleen lessen leren en hacks meegeven… Ik wil jou ook coachen.⁠


Plannen en uitvoeren is namelijk een perfecte tool om mindsetshit naar boven te krijgen.


Daarom wil ik je verder helpen. Coachen als je vastloopt. Lessen leren om je te behoeden voor valkuilen. Zodat je er niet langer alleen voor staat.

De Master Jar methode is veel meer dan een planningsmethode. Het is de manier waarop jij productiever gaat doen, zodat je meer tijd en energie overhoudt om te zijn.⁠ Klinkt goed, toch?⁠

Meer informatie over de Master Jar methode vind je in Dé Master Jar plancursus. Klik hier om naar de cursuspagina te gaan.


Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

5 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Deze e-mail heb ik speciaal geschreven voor de mensen die moeite hebben met genoeg rust nemen. Als jij daar ook moeite mee hebt, dan ga je het volgende wel herkennen. Helemaal nu het wat lekkerder wee

Mijn moeder zegt wel eens dat haar burn-out een groot cadeau was. Zelf ervaar ik mijn bijna-burn-out ook zo. Onze lichamen trokken aan de handrem, waardoor we we gedwongen werden om te vertragen. Mama

Als ik zeg: appelflappen, frikadelbroodjes en blikjes energydrink… Waar denk je dan aan? Ik denk dan terug aan tussenuren en uitgevallen lessen op de middelbare school. Een uurtje gratis tijd waarin w

bottom of page