top of page
Zoeken

Help jouw brein met deze Master Jar techniek! 🫙


Dit is de makkelijkste en snelste manier waarmee je een stukje Master Jar magie kunt ervaren.


Help jouw brein met deze super simpele Master Jar techniek. Het is heel makkelijk en je kunt er VANDAAG nog mee aan de slag.


Het enige wat je nodig hebt is een pot (de Master Jar) en briefjes. Iedere keer dat je een taak of afspraak hebt afgerond schrijf je hem op een briefje en stop je hem in je Master Jar.


De briefjes helpen je om je afgeronde taken en afspraken visueel en tastbaar te maken. Zo kan je brein er niet meer omheen dat je echt 💩 gedaan krijgt. En! Het kan motiveren om de pot steeds voller te zien raken.


Aan het einde van de week kieper je je pot om en ga je ieder briefje na. Je brein vergeet namelijk wat je allemaal hebt gedaan en op deze manier kun je het nog een keertje zien en er super trots op zijn.


Ik ga het niet ingewikkelder maken dan dit. Ik wil vooral dat je hiermee aan de slag gaat. Als je vragen hebt stel ze dan in de comments [op instagram] want ik help je graag. Voor nu wil ik je aan de slag zetten, want dit is iets wat je echt moet ervaren.


✨🫙Dit is een stukje Master Jar magic 🫙✨


Dus ga ermee aan de slag en ervaar het zelf!Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

18 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Een planning is niet om álles wat je de afgelopen weken hebt laten liggen weer in te halen. En al helemaal niet om jezelf 💩 over te voelen. Een planning is maar een manier om je tijd en energie op el

bottom of page