top of page
Zoeken

Hè hè, dat heb ik wel verdiend

Deze e-mail heb ik speciaal geschreven voor de mensen die moeite hebben met genoeg rust nemen. Als jij daar ook moeite mee hebt, dan ga je het volgende wel herkennen. Helemaal nu het wat lekkerder weer is, dat je jezelf neerstrijkt op een stoel met een drankje erbij, je zonnebril op, het zonnetje schijnt, je ademt diep in en je zucht… “Hè hè, dat heb ik wel verdiend.”


En hoewel er op zich niks mis is met die zin, kan het wel een signaal zijn dat je je rust alleen kunt pakken als je voelt dat je het hebt verdiend. Als het net zo veel voldoening geeft áls die zucht op je terrasstoel, met je zonnebril en het drankje in je hand.


Volgens de Master Jar filosofie mag je rusten vóórdat je het nodig hebt. Onvoorwaardelijk rusten. Zoals je naar de wc mag gaan zonder dat je eerst aan voorwaarden hoeft te voldoen.


Dus wat ik je wil meegeven is: probeer naar rusten te kijken zoals we kijken naar ons toiletbezoek of het drinken van een glaasje water. Het kan net wat meer voldoening geven als je pas gaat wanneer je blaas op knappen staat, of wanneer je een glas water drinkt wanneer je dorst hebt. Maar je mag naar het toilet voordat je blaas op knappen staat. Je mag drinken voordat je niet meer kunt tuffen. En je mag rusten voordat je het nodig hebt.Deze blog werd eerder verstuurd als nieuwsbrief. Wil je deze berichten als nieuwsbrief krijgen? Schrijf je dan via deze link in voor de Master Jar Mail.

0 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comentarios


bottom of page