top of page
Zoeken

Ga het experiment met jezelf aan

Al drie weken op rij heb ik mijn 20% plantijd-buffer niet nodig gehad. Ik heb een vermoeden dat het komt omdat ik beter word in inschatten, inplannen en uitvoeren.

Het gevolg: ik mis uitdaging, raak sneller afgeleid en heb een minder voldaan gevoel aan het einde van de werkweek - terwijl ik wél al mijn to do's heb afgekregen.

Daarom ga ik een experiment met mezelf aan. Mijn doel: de balans bijstellen om meer uitdaging te voelen, zonder mezelf voorbij te rennen of deadlines onder druk te zetten.


Wat ik ga doen:

  • Een plantijd-buffer van 10% aanhouden

  • Bewuster omgaan met mijn gratis tijd

Vrijdag is het tijd voor de evaluatie. Dan weet ik hoe het is gegaan. De manier van beslissen → uitvoeren → evalueren → bijstellen leer ik je ook in het Master Jar programma. Zodat je tot een planning komt die voor JOU werkt.

Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

0 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Of heb je... Moeite met kiezen door FOMO (Fear Of Missing Out). Taken waar je langer over doet dan nodig en mag de lat wat lager. Te strak gepland, waardoor je steeds stress hebt en van taak naar taak

De schijnbare oplossing: effectiever, efficiënter en productiever werken. De duurzame oplossing: leren omgaan met niet alles tegelijkertijd moeten of willen. Daar komt een hoop bij kijken, zoals nee z

bottom of page