top of page
Zoeken

Ga het experiment met jezelf aan

Al drie weken op rij heb ik mijn 20% plantijd-buffer niet nodig gehad. Ik heb een vermoeden dat het komt omdat ik beter word in inschatten, inplannen en uitvoeren.

Het gevolg: ik mis uitdaging, raak sneller afgeleid en heb een minder voldaan gevoel aan het einde van de werkweek - terwijl ik wél al mijn to do's heb afgekregen.

Daarom ga ik een experiment met mezelf aan. Mijn doel: de balans bijstellen om meer uitdaging te voelen, zonder mezelf voorbij te rennen of deadlines onder druk te zetten.


Wat ik ga doen:

  • Een plantijd-buffer van 10% aanhouden

  • Bewuster omgaan met mijn gratis tijd

Vrijdag is het tijd voor de evaluatie. Dan weet ik hoe het is gegaan. De manier van beslissen → uitvoeren → evalueren → bijstellen leer ik je ook in het Master Jar programma. Zodat je tot een planning komt die voor JOU werkt.

Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page