top of page
Zoeken

Ga het experiment met jezelf aan

Al drie weken op rij heb ik mijn 20% plantijd-buffer niet nodig gehad. Ik heb een vermoeden dat het komt omdat ik beter word in inschatten, inplannen en uitvoeren.

Het gevolg: ik mis uitdaging, raak sneller afgeleid en heb een minder voldaan gevoel aan het einde van de werkweek - terwijl ik wél al mijn to do's heb afgekregen.

Daarom ga ik een experiment met mezelf aan. Mijn doel: de balans bijstellen om meer uitdaging te voelen, zonder mezelf voorbij te rennen of deadlines onder druk te zetten.


Wat ik ga doen:

  • Een plantijd-buffer van 10% aanhouden

  • Bewuster omgaan met mijn gratis tijd

Vrijdag is het tijd voor de evaluatie. Dan weet ik hoe het is gegaan. De manier van beslissen → uitvoeren → evalueren → bijstellen leer ik je ook in het Master Jar programma. Zodat je tot een planning komt die voor JOU werkt.

Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

0 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Deze e-mail heb ik speciaal geschreven voor de mensen die moeite hebben met genoeg rust nemen. Als jij daar ook moeite mee hebt, dan ga je het volgende wel herkennen. Helemaal nu het wat lekkerder wee

Mijn moeder zegt wel eens dat haar burn-out een groot cadeau was. Zelf ervaar ik mijn bijna-burn-out ook zo. Onze lichamen trokken aan de handrem, waardoor we we gedwongen werden om te vertragen. Mama

Als ik zeg: appelflappen, frikadelbroodjes en blikjes energydrink… Waar denk je dan aan? Ik denk dan terug aan tussenuren en uitgevallen lessen op de middelbare school. Een uurtje gratis tijd waarin w

bottom of page