top of page
Zoeken

Er zijn al-tijd botsende behoeftes

Pak terug op jouw doelen en intenties om te bepalen welke behoefte prioriteit krijgt. Er zijn periodes dat ik de schouders eronder zet en iets méér werk.⁠ Er zijn periodes dat ik de druk van de ketel haal en iets mínder werk.⁠

Er zijn periodes dat ik drie keer per week van Haarlem naar Noord-Brabant of Zeeland rijd voor vrienden of familie.⁠ Er zijn periodes dat ik mijn vrienden of familie twee weken niet zie.⁠ Er zijn periodes dat ik 3 boeken lees in één week.⁠ Er zijn periodes dat ik in drie maanden één boek lees.⁠

Botsende behoeftes zijn er al-tijd. En dat is oké.⁠

Pak terug op wat er op dít moment belangrijk is voor je en bepaal wat prioriteit krijgt.⁠


Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Of heb je... Moeite met kiezen door FOMO (Fear Of Missing Out). Taken waar je langer over doet dan nodig en mag de lat wat lager. Te strak gepland, waardoor je steeds stress hebt en van taak naar taak

De schijnbare oplossing: effectiever, efficiënter en productiever werken. De duurzame oplossing: leren omgaan met niet alles tegelijkertijd moeten of willen. Daar komt een hoop bij kijken, zoals nee z

bottom of page