top of page
Zoeken

Er zijn al-tijd botsende behoeftes

Pak terug op jouw doelen en intenties om te bepalen welke behoefte prioriteit krijgt. Er zijn periodes dat ik de schouders eronder zet en iets méér werk.⁠ Er zijn periodes dat ik de druk van de ketel haal en iets mínder werk.⁠

Er zijn periodes dat ik drie keer per week van Haarlem naar Noord-Brabant of Zeeland rijd voor vrienden of familie.⁠ Er zijn periodes dat ik mijn vrienden of familie twee weken niet zie.⁠ Er zijn periodes dat ik 3 boeken lees in één week.⁠ Er zijn periodes dat ik in drie maanden één boek lees.⁠

Botsende behoeftes zijn er al-tijd. En dat is oké.⁠

Pak terug op wat er op dít moment belangrijk is voor je en bepaal wat prioriteit krijgt.⁠


Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Deze e-mail heb ik speciaal geschreven voor de mensen die moeite hebben met genoeg rust nemen. Als jij daar ook moeite mee hebt, dan ga je het volgende wel herkennen. Helemaal nu het wat lekkerder wee

Mijn moeder zegt wel eens dat haar burn-out een groot cadeau was. Zelf ervaar ik mijn bijna-burn-out ook zo. Onze lichamen trokken aan de handrem, waardoor we we gedwongen werden om te vertragen. Mama

Als ik zeg: appelflappen, frikadelbroodjes en blikjes energydrink… Waar denk je dan aan? Ik denk dan terug aan tussenuren en uitgevallen lessen op de middelbare school. Een uurtje gratis tijd waarin w

bottom of page