top of page
Zoeken

Er zijn al-tijd botsende behoeftes

Pak terug op jouw doelen en intenties om te bepalen welke behoefte prioriteit krijgt. Er zijn periodes dat ik de schouders eronder zet en iets méér werk.⁠ Er zijn periodes dat ik de druk van de ketel haal en iets mínder werk.⁠

Er zijn periodes dat ik drie keer per week van Haarlem naar Noord-Brabant of Zeeland rijd voor vrienden of familie.⁠ Er zijn periodes dat ik mijn vrienden of familie twee weken niet zie.⁠ Er zijn periodes dat ik 3 boeken lees in één week.⁠ Er zijn periodes dat ik in drie maanden één boek lees.⁠

Botsende behoeftes zijn er al-tijd. En dat is oké.⁠

Pak terug op wat er op dít moment belangrijk is voor je en bepaal wat prioriteit krijgt.⁠


Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page