top of page
Zoeken

Er is niks mis met jou ❤️

Wat mij op een gegeven moment opviel is dat het overgrote deel van de adviezen op het gebied van planning, productiviteit, doelen stellen en behalen (en daar valt dus ook manifesteren onder) te vertalen zijn naar: wees niet neurodivergent.


En dat is niks ten nadele van de mensen die zulke tips bedenken, omdat ik er van overtuigd ben dat ze dat doen vanuit de beste bedoelingen. Maar...


Ik krijg zo vaak te maken met mensen die aan mij vragen "Eveline, wat is er mis met mij? Waarom lukt mij dit niet gewoon? Waarom kan ik niet gewoon een taak bedenken, hem doen en hem uitvoeren zoals er in al die tips, adviezen en strategieën wordt gezegd. Waarom lukt dit mij niet. Wat is er mis met mij?"


En dat breekt mijn hart.


Wat ik hierover met je wil delen is dat er niks mis met jou is. Er is zelfs niks mis met jou als jij je afwas ziet staan, daaraan begint en het opeens drie uur later is.


Het interessante vind ik dat tips voor neurotypische mensen vaak niet werken voor neurodivergente mensen. Maar de tips voor neurodivergente mensen wel werken voor neurotypische mensen.


Heb je hier vragen over? Stuur me dan gerust een DM op Instagram.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

ความคิดเห็น


bottom of page