top of page
Zoeken

Er is niks mis met jou ❤️

Wat mij op een gegeven moment opviel is dat het overgrote deel van de adviezen op het gebied van planning, productiviteit, doelen stellen en behalen (en daar valt dus ook manifesteren onder) te vertalen zijn naar: wees niet neurodivergent.


En dat is niks ten nadele van de mensen die zulke tips bedenken, omdat ik er van overtuigd ben dat ze dat doen vanuit de beste bedoelingen. Maar...


Ik krijg zo vaak te maken met mensen die aan mij vragen "Eveline, wat is er mis met mij? Waarom lukt mij dit niet gewoon? Waarom kan ik niet gewoon een taak bedenken, hem doen en hem uitvoeren zoals er in al die tips, adviezen en strategieën wordt gezegd. Waarom lukt dit mij niet. Wat is er mis met mij?"


En dat breekt mijn hart.


Wat ik hierover met je wil delen is dat er niks mis met jou is. Er is zelfs niks mis met jou als jij je afwas ziet staan, daaraan begint en het opeens drie uur later is.


Het interessante vind ik dat tips voor neurotypische mensen vaak niet werken voor neurodivergente mensen. Maar de tips voor neurodivergente mensen wel werken voor neurotypische mensen.


Heb je hier vragen over? Stuur me dan gerust een DM op Instagram.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

0 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Een planning is niet om álles wat je de afgelopen weken hebt laten liggen weer in te halen. En al helemaal niet om jezelf 💩 over te voelen. Een planning is maar een manier om je tijd en energie op el

bottom of page