top of page
Zoeken

Een sociale kater

Je kunt je dagen nog zo vol stoppen met: voor jezelf zorgen, grenzen stellen, nee zeggen, afwisselen, vroeg naar bed gaan, sporten, lezen, ontprikkelen, jezelf terugtrekken.


Als je een beetje op mij lijkt, heb je na sociale gelegenheden een kater. Niet van de drank, maar van jezelf omringen met mensen.


Heel lang heb ik gedacht dat er iets mis met mij was. Nu weet ik dat ik gewoon een introvert ben.


Ik zet mijn RBF op en ga weer aan het werk. En dat doe ik nog steeds een beetje moe (zie de blog die ik vorige week plaatste).Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page