top of page
Zoeken

Een planning is niet om zo vol mogelijk te rammen

Een planning is niet om álles wat je de afgelopen weken hebt laten liggen weer in te halen. En al helemaal niet om jezelf 💩 over te voelen.


Een planning is maar een manier om je tijd en energie op elkaar af te stemmen, onderweg naar jouw doel. Het kan je helpen met inzien of je genoeg tijd voor jezelf hebt ingeschat. En waar je eventueel moet schrappen, uitstellen, uitbesteden of juist moet aanvullen.


Als je stress voelt bij het maken of zien van je planning, weet dan dat het écht anders kan.


Een planning kan zo veel duidelijkheid en plezier geven. Geef jezelf een mogelijkheid om het te leren en er beter in te worden ❤️Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

2 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Opmerkingen


bottom of page