top of page
Zoeken

Een planning die werkt voor JOU: 3 voorbeelden

Een planning die werkt voor JOU.

3 voorbeelden ⬇️


⏰ ‘s Morgens om 05:00 beginnen. 
Als ík dat zou doen, is het omdat ik mee ga in de hype (zoals de 5AM club of de Miracle morning). Toch heb ik meerdere klanten die graag ‘s morgens zo vroeg beginnen en voor wie het wél werkt.


🗓️ Avonden en weekenden werken.
Als ík in de avond of het weekend aan het werk zou gaan, is dat in 80% van de gevallen door mijn uitstelgedrag. Nu houd ik avonden en weekenden werk-vrij, zodat de uitstelgedrag verleiding (“ohhh, dat doe ik vanavond wel”) minder groot wordt. Toch heb ik meerdere klanten die graag avonden/weekenden werken en voor wie het wél werkt.


✴️ (g)een “mooi meegenomen” prioritering.

Meer dan een jaar na mijn coronabesmetting dipt mijn energie nog steeds onverwachts. Daarom heb ik een “mooi meegenomen” to do jar. Als mijn energie constant is, krijg ik de taken af: mooi meegenomen. Als mijn energie dipt krijg ik die taken niet af en is er geen man overboord.
Toch heb ik laatst iemand gecoacht om de “mooi meegenomen” prioritering weg te laten, omdat ze het niet werkte voor haar.


Doe wat werkt voor JOU.


Kun jij hulp gebruiken bij het maken van jouw ideale planning? Ik help je daar graag mee met de Master Jar Plancursus. Klik hier om naar de pagina te gaan.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

3 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Een planning is niet om álles wat je de afgelopen weken hebt laten liggen weer in te halen. En al helemaal niet om jezelf 💩 over te voelen. Een planning is maar een manier om je tijd en energie op el

bottom of page