top of page
Zoeken

De vakantie komt er bijna aan

De vakantie komt er bijna aan. Je hebt een drukke periode achter de rug en bent toe aan rust en ontspanning. Of je nou thuis blijft of op reis gaat, deze keer ga je écht lekker de tijd nemen om het rustiger aan te doen.


Maar hoe ging dat ook alweer? Helemaal met alles wat er gaande is. (Als je überhaupt ooit al eens een chille vakantie hebt gehad).


Om je te helpen met een ontspannen voorbereiding en een fijne vakantie, heb ik twee fijne albums ontwikkeld als steuntje in de rug.


Op een album staan 7 audioberichten, zoals in een podcast, en één geleide meditatie door @joellejehudith.


Het ene album is gericht op vakantie, dus als je op reis gaat. Met ontspannen voorbereiden, tot rust komen als je daar bent (daar gaat de geleide meditatie door Joëlle je mee helpen!) en het vakantiegevoel vasthouden als je terug bent.


Het andere album is gericht op een staycation, dus als je lekker thuis blijft. Met inspiratie voor activiteiten, scripts om grenzen te stellen bij sociale verplichtingen, het vakantiegevoel ervaren als je thuis bent (daar gaat de geleide meditatie van Joëlle je mee helpen!) en weer lekker terug in de dagelijkse sleur stromen.


Ze zijn gemaakt om te luisteren tijdens het voorbereiden, reizen, op locatie zijn en thuiskomen. Je hoeft er dus niet “goed voor te gaan zitten” (oké, behalve voor de geleide meditaties), maar je kunt ze juist lekker opzetten tijdens de chaos die voorbereiden op vakantie heet.


Klik hier voor info en aanschaffen van het Vakantie album of hier voor het Staycation album.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

0 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page