top of page
Zoeken

De uitsteller houdt van een frisse start

"Dit keer ga ik écht vanaf het begin alles bijhouden en consistent aan het werk blijven."

Je hebt al ontelbaar keer geprobeerd een frisse start te maken.


Nieuwjaar, nieuw schooljaar, nieuwe baan, nieuwe relatie, nieuwe week...


Hoe vaak je jezelf ook belooft "Dit keer ga ik écht vanaf het begin alles bijhouden." het wil maar niet lukken.


Als je iedere keer weer in uitstelgedrag vervalt, zit je mogelijk vast in de imposterism cyclus.


Wat de imposterism uitstelgedrag cyclus is vertel ik je precies in the Master Jar podcast aflevering 13 "Uitstelgedrag en imposterism". Klik hier om naar de podcast aflevering te gaan.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

3 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page