top of page
Zoeken

De komende feestdagen werk ik niet

Helemaal niet.

Echt niet.


We weten nog niet of we op familiebezoek kunnen bij mijn oma in de VS. Maar ik weet al wél dat ik minimaal van 24 december tot en met 2 januari mijn laptop niet aanraak. Misschien zelfs langer. Ook niet in een vlaag van inspiratie - wat ik de afgelopen 4 jaar steeds wel heb gedaan.


Dat betekent dat ik NU actie onderneem, zodat ik mijn klanten kan voorbereiden. En als het echt niet anders kan: dat ik ze kan compenseren.


Maar wat als ik wíl werken?

Dan doe ik dat niet. Ik leer mezelf vertrouwen dat mijn bedrijf niet instort als ik even niet werk. En dat mijn creativiteit niet opdroogt/ideeën niet verloren gaan als ik er niet meteen op inspring.


Mijn hoop is dat ik je hiermee inspireer én activeer om ook vrij te nemen, als je dat wilt.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

0 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page