top of page
Zoeken

De komende feestdagen werk ik niet

Helemaal niet.

Echt niet.


We weten nog niet of we op familiebezoek kunnen bij mijn oma in de VS. Maar ik weet al wél dat ik minimaal van 24 december tot en met 2 januari mijn laptop niet aanraak. Misschien zelfs langer. Ook niet in een vlaag van inspiratie - wat ik de afgelopen 4 jaar steeds wel heb gedaan.


Dat betekent dat ik NU actie onderneem, zodat ik mijn klanten kan voorbereiden. En als het echt niet anders kan: dat ik ze kan compenseren.


Maar wat als ik wíl werken?

Dan doe ik dat niet. Ik leer mezelf vertrouwen dat mijn bedrijf niet instort als ik even niet werk. En dat mijn creativiteit niet opdroogt/ideeën niet verloren gaan als ik er niet meteen op inspring.


Mijn hoop is dat ik je hiermee inspireer én activeer om ook vrij te nemen, als je dat wilt.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

0 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Of heb je... Moeite met kiezen door FOMO (Fear Of Missing Out). Taken waar je langer over doet dan nodig en mag de lat wat lager. Te strak gepland, waardoor je steeds stress hebt en van taak naar taak

De schijnbare oplossing: effectiever, efficiënter en productiever werken. De duurzame oplossing: leren omgaan met niet alles tegelijkertijd moeten of willen. Daar komt een hoop bij kijken, zoals nee z

bottom of page