top of page
Zoeken

Applaus voor iedere stap.

Ik zie mensen mooie dingen doen, zonder zichzelf credit te geven.


"Ik moet nog maar zien of ik het volhoud."

"Jaaa, maar dit was pas de eerste keer."

"Ik had gewoon beginnersgeluk."

"Nu is het nog leuk. Wacht maar..."

"Dit keer was het makkelijk, want..."


Ja, een challenge van een week, maand of 75 dagen is super knap. Maar de stappen er naartoe zijn minstens net zo belangrijk.


Om te voorkomen dat je jouw successen bouwt op het mulle zand van "het stelde niks voor" zeg ik: vier iedere stap die je zet!!


Na weken...


één hoofdstuk uit een boek lezen,

één keer de sportschool binnenlopen,

één stuk fruit eten,

één rondje wandelen,

één social media post plaatsen,

één avond 'op tijd' naar bed gaan,

één ochtend 'vroeg' opstaan,

één verjaardag onthouden.


Applaus voor jezelf. Je hebt het toch maar mooi gedaan.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

1 weergave

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Deze e-mail heb ik speciaal geschreven voor de mensen die moeite hebben met genoeg rust nemen. Als jij daar ook moeite mee hebt, dan ga je het volgende wel herkennen. Helemaal nu het wat lekkerder wee

Mijn moeder zegt wel eens dat haar burn-out een groot cadeau was. Zelf ervaar ik mijn bijna-burn-out ook zo. Onze lichamen trokken aan de handrem, waardoor we we gedwongen werden om te vertragen. Mama

Als ik zeg: appelflappen, frikadelbroodjes en blikjes energydrink… Waar denk je dan aan? Ik denk dan terug aan tussenuren en uitgevallen lessen op de middelbare school. Een uurtje gratis tijd waarin w

bottom of page