top of page
Zoeken

Alle begin is moeilijk, maar volhouden kan ook lastig zijn!

Alle begin is moeilijk. Dat is waar. Maar volhouden kan ook heel lastig zijn. In het geval dat je een nieuwe planmethode uitprobeert zie ik heel veel mensen - of ze nou de Master Jar planmethode toepassen of andere methodes - dat ze in de vierde week vervallen in sabotage.


De eerste week is het nieuw. Je gaat met frisse energie aan de slag en leert allemaal nieuwe dingen.

De tweede week kun je misschien nog wat verbeteren, maar het is nog steeds nieuw.

De derde week lukt het je misschien om het te herhalen en ga je ook echt de voordelen ervaren van het toepassen van de planmethode.

En in de vierde week vergeet je dat de voordelen die je ervaart afkomstig zijn van het correct toepassen van de planmethode waardoor je niet meer de hele planmethode volgt. Daardoor mis je voordelen en denk je dat er iets mis met je is. Maar dat is dus niet zo.


Het ligt eraan dat alle begin moeilijk is. Maar volhouden ook.Deze post verscheen eerder op het Instagram account van The Master Jar. Klik hier om naar de post te gaan.

0 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ga op vakantie en ik neem mee... het Master Jar vakantie album. Het vakantie album is gevuld met audiolessen als steuntje in de rug om ontspannen op reis te gaan, de rust te bewaren als je op beste

Kofferinpakstress

Het lijkt zo eenvoudig: Men neme een koffer, stopt er spullen in en gaat op reis. Maar jij weet ook dat het in de praktijk niet zo makkelijk is :’) Niet alleen komen er vet veel variabelen kijken bij

Comments


bottom of page