top of page

De Master Jar Poetsclub

Met Eveline Druncks

Je huis poetsen. Het is saai, kost moeite, is eenzaam en vaak een tikje overweldigend omdat je niet goed weet waar je moet beginnen of omdat je gewoon geen zin hebt. Dus stel je het poetsen uit.

 

ALS je dan eenmaal bezig bent, valt het stiekem wel mee. Ik zeg stiekem. Want als je aan jezelf zou moeten toegeven dat het eigenlijk wel meevalt, dan had je het poetsen al die tijd voor niks uitgesteld :’) Dus maak je het poetsen heel zwaar en moeilijk voor jezelf. Aangezien jouw brein niet van moeilijke, zware dingen houdt, gaat het liever voor iets makkelijks. Een snelle dopamine hit. Mijn favoriet is een spelletje op mijn telefoon, maar het kan ook zijn dat je achter je kinderen aan rent, een dutje doet of een vriendin belt. Alles om maar NIET bezig te zijn met poetsen.

 

Luister, het is niet mijn bedoeling om je te shamen. Absoluut niet. Ik wil je laten weten dat jouw ervaring juist su-per menselijk is. Hoe vaak er ook tegen jou is gezegd “wAs DaT nOu ZoVeEl MoEiTe?” Ja, [persoon die zo kut doet], mijn huis poetsen kost zoveel moeite.

 

Om het poetsen aangenamer te maken, is de Master Jar Poetsclub ontwikkeld. In tegenstelling tot de Belastingdienst, kunnen wij het met de Poetsclub namelijk wel leuker én makkelijker maken. Dat doen we door de Master Jar methode toe te passen op het poetsen.

 

Het uitgangspunt van de Poetsclubsessie is dat je een poetssessie van maximaal 3 uur inplant, voorbereid en uitvoert. In drie uur heb je een deel van jouw huis aan kant.

 

Wat je krijgt als je de Master Jar Poetsclub sessie koopt

 • Duidelijke voorbereiding
  Ik stuur je een paar mails om je goed voor te bereiden op jouw Poetsclubsessie. Al zijn deze tips ook nuttig voor de dagelijkse schoonmaak.
   

 • Een korte instructievideo
  In 5 minuten leg ik je uit hoe je jouw Poetsclubsessie optimaal inricht door de Master Jar methode te gebruiken. Dan houd je meer tijd over om te genieten van jouw schone huis.
   

 • Schoonmaaklijsten
  Per ruimte en activiteit gesorteerd, zodat jij alleen nog maar hoeft te selecteren. Je kunt ze digitaal afstrepen, overschrijven of uitprinten en uitknippen. In de instructievideo leg ik je precies uit hoe je ze optimaal inzet.
   

 • Deelname aan de live Poetsclub sessie
  Kun je een stok achter de deur gebruiken? Doe dan mee met de live Poetsclub sessie! We gaan met zijn allen ons huis poetsen. Zien poetsen doet poetsen. En de verleiding om met je telefoon op de bank te liggen is kleiner.
   

 • Een link naar de Poetsclub Playlist
  Ook als je niet bij de live sessie kunt zijn, maak je van jouw Poetsclubsessie een feestje. Ik heb een lijst met hits samengesteld, zodat je wat energieke beats kunt luisteren tijdens het poetsen.

 

Zet jezelf op de interesselijst, dan laat ik jouw als eerste weten wanneer de Poetsclub live gaat. Mét een exclusieve aanbieding die alleen voor de interesselijstdeelnemers is! (Tipje van de sluier: ik ga je iets gratis opsturen als je snel beslist)

No plans available

Once there are plans available for pruchase, you'll see them here.

No plans available

Once there are plans available for pruchase, you'll see them here.

Vragen en antwoorden

Voor wie is de Poetsclub bedoeld?

Waarom eenmalig en geen life time access?

Hoe zit het met de toegankelijkheid?

Alle cursus video's hebben een naar leesstijl gecorrigeerd transcript op de pagina's staan. Wanneer er een vraag wordt gesteld waar meer mensen iets aan hebben, worden er extra video's toegevoegd. Het streven is om deze steeds binnen een maand te voorzien van het transcript.

Mijn vraag staat er niet bij!

bottom of page