top of page

De Master Jar Plancursus

Met Eveline Druncks

Start je week vanuit vertrouwen. Eindig de week met voldoening. Niet omdat je méér doet. Maar omdat je jezelf minder tegenwerkt en je veel meer rust, ontspant en plezier hebt. Je leert stap voor stap hoe je dat doet in de Master Jar Plancursus.

 

Jij hebt het al druk zat, dus ik houd het kort.

  • Jouw leven hoeft niet perfect te zijn om te kunnen plannen.

  • Je doet het niet verkeerd als je moeite hebt om aan het werk te gaan.

  • Je bent niet lui. (Ik herhaal: je bent NIET lui.)

 

Het lijkt erop dat we met zijn allen vinden dat een volwassen persoon ‘gewoon’ een planning kan maken en uitvoeren. Als je dat niet kunt, doe je iets verkeerd. Je hebt te weinig discipline, je bent lui, je wilt het niet graag genoeg of je MaAkT hEt GeWoOn GeEn PrIoRiTeIt. *zucht*

Het breekt mijn hart als ik zie hoe mensen gebukt gaan onder de druk van torenhoge verwachtingen en snoeiharde oordelen. Dat mag echt anders.

Daarom ontwikkelde ik de Master Jar Plancursus. Ik vertel je niet alleen hoe je in 5 stappen een weekplanning maakt. Ik leg je ook precies uit hoe je omgaat met taken die tussendoor komen. Ook geef ik je inzicht in uitstelgedrag. En wordt er (veel!) meer ruimte gemaakt voor rust, ontspanning en plezier.

Je krijgt drie maanden toegang tot de cursus, waar je via de community al jouw vragen kunt stellen. En je kunt het Plancursus werkboek downloaden, zodat je voor altijd een naslagwerk hebt.

Start vandaag nog met beter plannen en stap in de Master Jar Plancursus!

No plans available

Once there are plans available for pruchase, you'll see them here.

No plans available

Once there are plans available for pruchase, you'll see them here.

Vragen en antwoorden

Voor wie is de Plancursus bedoeld?

Deze cursus is ontwikkeld voor de mensen die continu het gevoel hebben dat ze tijd en energie tekort komen. Terwijl je eigenlijk wel weet dat het anders kan (misschien zelfs voelt dat het anders moet), maar je weet alleen niet HOE. Of je nou ondernemer, werknemer of stay at home person bent, als je productiever wilt werken zodat je meer tijd hebt om te chillen dan is deze cursus voor jou.

Waarom maar drie maanden en geen life time access?

Je kunt de Plancursus op jouw eigen tempo volgen, binnen de drie maanden dat je toegang hebt. In die drie maanden krijg je niet alleen toegang tot het cursusmateriaal, je mag ook onbeperkt vragen stellen in de community. Daarna is het tijd om op je eigen benen te staan - of om te verlengen met een ander leerdoel. Al kun je het werkboek wel downloaden (of geprint aanschaffen), zodat je de lessen altijd kunt nalezen.

Hoe zit het met de toegankelijkheid?

Alle cursus video's hebben een naar leesstijl gecorrigeerd transcript op de pagina's staan. Wanneer er een vraag wordt gesteld waar meer mensen iets aan hebben, worden er extra video's toegevoegd. Het streven is om deze steeds binnen een maand te voorzien van het transcript.

Het betalen in termijnen kost €2 extra, dat zijn de administratiekosten om de termijnbetalingen te verwerken. Er wordt geen extra fee in rekening gebracht om mensen die in termijnen betalen te straffen. Is de €33 per maand optie alsnog niet toegankelijk? Stuur dan een mailtje naar info@evelinedruncks.com.

Mijn vraag staat er niet bij!

bottom of page